Region

Svet

Monah Arsenije smatra da su Ana Ivanović i Švajnštajger snobovi! (VIDEO)

Monah se govoreći o snobizmu, dotakao i života naše bivše teniserke... Arsenije smatra da su Ana Ivanović i Švajnštajger snobovi! Znači 35.000 evra plaćaju svakog meseca, ali to nije njihov stan i neće nikad ni biti, ali to ih ne zanima. Skućili su se, rekao je on između ostalog.

Monah Arsenije smatra da su Ana Ivanović i Švajnštajger snobovi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Monah Arsenije na svom Jutjub kanalu "Dnevne Mudrosti Arsenije", govorio je jednom prilikom o snobizmu i načinu na koji se mnoge neprimerene stvari u društvu prikazuju kao dobre, pa se tom prilikom, dotakao i nekadašnje teniserke Anu Ivanović i njenog života sa bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.



"Snobizam je produkat prodane duše. Volim da listam svašta, neko kaže - vidi ga - kaluđer čita novine, časopise, a negde čitam jer tamo može da ime nešto zanimljivo čime ću da se oplemenim. Nego, tamo viđam i primere ljudskog šašavluka, ludila i kojekakvih gluposti, koji nisu loši za obradu, da bi videli kako ne treba. A ima i finih stvari, neki put da se iznese kao dobar primer." - pričao je monah te dodao:



"Ja uglavnom uzimam te loše primere, jer mnogo su prisutni, a vrlo često su nama i pruženi od društva kao nešto veoma prihvatljivo, čak i poželjno."






Uzeo je za primer Anu Ivanović i Bastijana Švajnštajgera:



"Recimo, nedavno nailazim na primer naše bivše teniserke Ane Ivanović, jer kažu da se ne bavi više time, i njenog muža Bastijana Švajnštajgera. Oboje su zaradili dovoljno novca. Dakle, tamo piše - Ana i Švajni su se skućili u Čikagu- žive znači u penthausu, u potkrovlju jednog od najsavremenijih nebodera, pripada lancu hotela "Valdorf Astorija", bio sam tamo, to je nešto najluksuznije. 


Ovo su drevni, tradicionalni, beskrajno bogati hoteli. Znači, žive u stanu koji nisu kupili, jer to je hotel, već plaćaju iznajmljivanje 30.000 evra mesečno. Plus 5.000 na rum servise, bazene, saune, toplu vodu. Znači 35.000 evra plaćaju svakog meseca, ali to nije njihov stan i neće nikad ni biti, ali to ih ne zanima. Skućili su se jadni."




Monah Arsenije smatra da se tu vidi vrhovni snobizam i bezosećajnost:


"Tu vidimo vrhovni snobizam i potpunu hladnoću i bezosećajnost za narod koji strada i pati na planeti. Dobro, neću ja sad da idem u neke krajnosti, jer to je smešno. 

U neku utopiju, pa da ja sad očekujem da će oni svakog meseca da daju ne znam koju sumu. Ali, sama ta činjenica da oni to javno pokazuju, da se ona slika u stanu gde ima šest kupatila... Ljudi imaju raznorazne strasti, imaju raznorazne poremećaje ali to kriju"-
rekao je Arsenije između ostalog.



Mnoge je ovakav govor iznenadio jer je Ana Ivanović dugo godina bila predstavnik Unicefa, putovala je po svetu i pomagala ugroženima.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>