Region

Svet

Glumica Olja Lević i MC Stojan i dalje kriju svoju vezu!

Glumica Olja Lević i Marko Stojković MC Stojan i dalje kriju svoju vezu od očiju javnosti! Ona je u intervjuima govorila da joj je posao na prvom mestu, kao i da nema vremena za emotivni život.

Glumica Olja Lević i MC Stojan i dalje kriju svoju vezu! Screenshoot/Instagram





Kako se već neko vreme priča, ona je izgleda ipak našla vremena za emotivni život, pa je uplovila u vezu sa MC Stojanom.


Prijatelj Olje Lević kaže da njih dvoje ne žele da se eksponiraju ali da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan:


"Njih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje."








Glumica Olja Lević nedavno je ipak priznala da je došlo vreme za ljubav i emocije:


"Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. 


Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to."



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>