Zadruga

Parovi

Aca Bulić ostavio verenicu pred venčanje i to zbog Ane Ćurčić!

Aca Bulić ostavio verenicu pred venčanje i to zbog Ane Ćurčić! Otpratio je sa Instagrama, a da li se ona iselila iz kuće ili će to tek učiniti ostaje nam da saznamo.

Aca Bulić ostavio verenicu pred venčanje i to zbog Ane Ćurčić! Screenshoot/Instagram





Ana Ćurčić i Aca Bulić obnovili su svoju ljubav posle skoro tri decenije, a njihovo priznanje naišlo je na osudu javnosti, verovatno samo iz tog razloga što je Ana za istu stvar "napadala" Anđelu Đuričić, a sada je ona uradila isto, ne mareći za osećanja Acine dugogodišnje partnerke.


Bulić je do pre neki dan govorio da njegova partnerka potpuno razume njegov odnos sa Ćurčićevom, da shvata da su u pitanju samo prijateljska osećanja.


Njegova nevenčana supruga, zove se Anđela, u vezi su sedam godina, a ove godine je trebalo da se dogodi i venčanje, kako izvor navodi.


Planovi su pali u vodu jer se umešala Ana Ćurčić, a sada je na meti osuda javnosti jer je optužuju da je Acinoj partnerki uradila isto ono za šta je napadala Anđelu Đuričić.


Bulić je svoju dugogodišnju partnerku otpratio sa Instagrama, mada ona tamo i nije bila previše aktivna jer nema puno objava, niti nešto mnogo pratilaca. 

 

Glumica Olja Lević i MC Stojan i dalje kriju svoju vezu!








Na njenom profilu može se videti sat fudbalskog kluba koji je u vlasništvu njenog bivšeg partnera, pa ima onih koji tvrde da je kod njega bila i zaposlena.


Kako izvor tvrdi, Anđela je u početku bila besna zbog podrške koju je Aca pružao Ćurčićevoj ali je na kraju to nekako prihvatila:

"Uverio ju je da joj pomaže isključivo kao prijatelj i da tu drugih emocija nema. Inače, nakon finala Bulić je doveo u svoju kuću u kojoj je živeo sa Anđelom, Anu i Milenu Kačavendu i tamo su popili kafu. Anđela je bila ljubazna, lepo je razgovarala sa Anom, ali eto šta se sve izdešavalo za ovo kratko vreme nakon Aninog izlaska iz rijalitija "Zadruga".


Fotografiju Bulićeve dugogodišnje partnerke možete videti OVDE.
 

Maska za oporavak kose nakon sunčanja! (RECEPT)


Aca Bulić, ipak kaže da sa Anđelom nije u vezi već par meseci.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>