Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 4. jul 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. jul 2023. godine na portalu Svet Plus. Biku prošlost kuca na vrata, Rak ima neočekivan poziv, a šta očekuje vaš znak Zodijaka, pogledajte u nastavku.

Dnevni horoskop za 4. jul 2023. godine! Svet Plus







♈Ovan

Za one koji rade u kolektivu, bitno je da odluke ne donose ishitreno. Kada je ljubav u pitanju još uvek nije kasno da se stvari poprave, pa ni tu nemojte biti ishitreni. Uzimajte više tečnosti tokom dana.



♉ Bik


Moguća su prijatna iznenađenja kada je posao u pitanju, Na polju ljubavi, smeška vam se neko iz prošlosti, dobro razmislite da li treba da se vraćate na staro. Zubobolja.



♊ Blizanci

Dan je odličan za druženje, za veća okupljanja, kako na poslu, tako i u slobodno vreme. Više pažnje posvetite partneru jer se oseća zapostavljeno. Smanjite sve poroke na minimum.




♋ Rak

Važne stvari ne ostavljajte za sutra, posebno ako su vezane za završetak nekog posla. Neočekivani pozivi, mogu pokvariti odnos sa partnerom. Stomačne tegobe.

 

Ljubavni horoskop za narednih šest meseci! Velike ali lepe promene!











♌ Lav


Premoreni ste i jedva čekate da se dan završi, a delovaće vam kao da traje čitavu večnost. Kada je ljubav u pitanju, prošlost ulazi na velika vrata. Hoćete li joj to dozvoliti na vama je. Potrudite se da imate više kvalitetnog sna.



♍ Devica

Mnogo novih mogućnosti vas može zbunjivati i nećete se baš najbolje snalaziti u svemu tome. Partnerski odnosi mogu biti na klimavim nogama. Povedite više računa o svom zdravlju.





♎ Vaga


Ne oslanjajte se previše na sreću već na svoj um i snagu, samo to će vam doneti dobitak kakav želite. Oni koji su solo, mogu očekivati jedan poziv. Prekontrolišite krvnu sliku.



♏ Škorpija

Danas ne ulazite u rasprave sa ljudima za koje znate da ne oprašateju greške baš lako. Oni koji su u bračnim vodama mogu sasvim mirno ploviti kroz ovaj dan. Napravite plan ishrane.










♐ Strelac

Potpuno ste otvoreni za razgovore o novim poslovima, ali ovo sigurno nije dan kada ćete doneti definitivne odluke u vezi sa tim. Konačno ste neke ljude ostavili u prošlosti gde im i jeste mesto. Uzimajte više tečnosti.




♑ Jarac

Sjajan dan za druženje ali i za dobre poslovne dogovore, posebno ako su vezani za trgovinu. Oni koji su u vezi, a neko vreme stvari ne štimaju dobro, dana sbi mogli da poprave situaciju. Više se krećite.






♒ Vodolija

Današnji dan donosi niz pozitivnih stvari za one koji su u predhodnim danima isplanirali do detalja neke poteze. Partnerski odnosi su malo zategnuti zbog neslaganja oko vaćnih stvari. Pravo je vreme za dijetu.



♓ Ribe


Dnevni horoskop za 4. jul, donosi Ribama malo nervoze zbog koje mogu srljati u sitne greške. Smirujte sebe i radite sve polako i isplanirano. Oni koji su dugo u braku mogu da dobiju veoma povoljne vesti. Zdravije se hranite. Izbegavajte tešku hranu.


Možda će vas zanimati:
 

Pripremite kožu za sunce! Uradite savršen piling kod kuće! Koža će postati glatka!

Vazelin je osnova mnogih skupih krema! Pogledajte sedam sjajnih načina da ga koristite!

Ten čist kao suza i to uz pomoć jednog jeftinog proizvoda!

Napravite ulje za sunčanje i za lako dobijanje tamnog tena! (RECEPT)

Koža vrata je najosetljivija! Oslobodite se bora na ovaj način! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>