Region

Svet

Rada Manojlović i Milan Stanković: Istina o raskidu!

Veza Rade Manojlović i Milana Stankovića iako davno završena i dalje intrigira javnost. Sada je pevačica odlučila da otvori dušu. Ovo je istina o raskidu.

Rada Manojlović i Milan Stanković: Istina o raskidu! Screenshoot/Instagram





Rada kaže da joj je raskid veze teško pao i da je htela da se ubije:


"Uvek sam bila jako ljuta kada me pitaju da li sam ja Milanu bila samo paravan. Besnela sam na to pitanje ranije i demonstrativno napuštala intervjue. Ne mogu da podnesem, zato što šta... 

Meni za neke stvari nema pravdanja, za neke stvari nema... I nemam potrebu da... Dobro, sad je prošlo, pa kao možeš da sublimiraš, tako je."  



Rada Manojlović za sebe kaže da je ekstrovertna, a Milan Stanković mističan, pa je to ljudima bilo nekako nespojivo:


"Ma, on je lik, on je čovek zvezda. Mislim, ja sam stratna. On je baš onako lik, misteriozan, zanimljen, sve što treba za... Kako je bio tada u tokom vašem? Isti. Jel, isti kao sad? Isti. Isti je bio. Ali to baš hoću ti kažem, ljude, to... Ja mislim da je ljudima bilo jako čudno, što sam ja bila toliko ekstrovertna. Sve idemo, traktor vozimo, hranimo kokoške. 


Mnogo sam prikazivala sebe u tom nekom narodskom, da kažem, smislu. Kao žena iz... Što si sama rekla? Žena iz naroda. Ja sebe ne zovem narodna pevačica, nego narodska pevačica. On je uvek ludeo. Sećam se, on je, znaš, uvek držao taj neki... Nemoj to, nemoj to, da se ne zna to, da se krije to. Da, da, on je bio malo... On je bio mističan. Mističan, da. Jeste. I to je ljudima bilo, čini mi se, nespojivo..."





Smatra da su predrasude postojale možda zbog njegove boje kose i njene fatalnosti:


"Samim tim što je on... Mogu ti kažem, dobro, od samog starta... Kod nas su postavili predrasudu da je zbog njegove boje kose. Zbog njegovog stila, načina oblačenja i toga. Svi su ga prozivali i i iz tog razloga nisu mogli da ga povežu sa mnom koja sam kao, znaš...Fatalna. 

 

Pripremite kožu za sunce! Uradite savršen piling kod kuće! Koža će postati glatka!










Da, važila sam za fatalnu, kao neku, ono, žensku. Da, da, opasnica. A veruj mi, ja sam to mnogo puta govorila, ja sam se uz njega osjećala... Baš onako kako treba."




Pevačica priznaje da joj je Milan tada bio sve i da su se mnogo voleli:

"On je meni i tad bio sve. I sa njim sam zamislila... Ja sam mislila da će to biti kraj života. Bila si. Da, da, da, sto posto bila sigurna. Toliko sam ga volela. I on mene i ja njega. Mnogo smo se mi voleli. Pet godina smo mi bili u vezi, živeli zajedno! "




Desilo se i pored tolike ljubavi da se Rada Manojlović zaljubila u drugog muškarca:

"Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Da, da, da. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo, pa... Kako da ti kažem...Mislim da smo se previše... 

Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega... Neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Može da sam ja izgubila neki osećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja... Zaljubila u drugog...



Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Nisam... Ne, pa na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. 


Da, jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim." - priča Rada pa nastavlja:


"Da, i nisam imala. Znaš, ja sam znala šta će i da će tako da bude. Da, pa ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, kako da ti kažem, naš posao nije baš idealan."




Milan je za nju kako kaže bio idealana jer njoj nije "lomi krila":


"Ne bih samu sebe trpela. Ja da sam možda muško, ne bih neke stvari mogla da podnesem. Otkud znam? Zato je Milan za mene u tom smislu bio idealan jer on meni nije... Nije mi lomio krila, on je meni davao motiv, on je mene usmeravao. I što se tiče stajlinga, i što se tiče pesama. 

Mi smo uvek na prvu znali, ja se sećam kad smo preslušavali pesme. On je meni stvarno želeo najbolje i uvek je bio... Jako je bio kritičan. On je za mali nokat je bio, da ti mozak probije. Tako je i meni želeo najbolje."








Rada je bila svesna da je imala njegovu podršku i vetar u leđa:



"Znaš, uvek je tako Milan pričao o meni. I onda sam imala sa te strane jedan potpuno otvoren prostor, kao pevačica i kao neko ko, znaš, nećeš imati problem ako si, ne znam, u kupaćem snimio spot."- ispričala je i dodaje da Milan nije bio ljubomoran.


"Ja sa Milanom nisam imala uopšte zamaranje oko naslova. Jer on je bio taj fazon i bio u tom poslu. Znao je šta će novinari napisati iz jednog mog razgovora s nekim muškarcem, da će to biti moj novi udvarać, dečko ili šta god. 

On se nije tangirao oko toga i meni je to bio mir jedan u četiri zida. Da, ali... pa... nisam htela to. Nisam htela, ali bio je jako uporan. Jako uporan dok ja nisam možda negde shvatila kao žena da kao meni se neko sviđa fizički. Ali opet ti kažem... Ali je Milan, ajde da kažem, otkrio to?"



Rada kaže da nije osoba koja može da krije neke stvari i da joj je krivo što je dozvolila nekim strastima da prevladaju:



"Da, nekako znam da je imao slike neke. Da, neko mu je javio. Ali, ne, ne slike neke, sačuvaj Bože? Ne, ne, ne. Moga auta parkiranog tamo negde. Tako da sam ja mislila da nema šanse. Ali, verovatno, po mom ponašanju... Znaš, ja sam stvarno osoba koja ne može neke stvari da krije. 

Ja kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost. Ja sam toliko očigledna kad promenim ponašanje. Jednostavno, nešto nije u redu, videlo se. I mnogo mi je krivo što sam dozvolila nekim strastima da prevladaju. Opet kažem, ne mogu da se kajem. Svako je meni doneo nešto u život, neko iskustvo i nešto sam naučila iz svake veze."
- ispričala je Rada Manojlović za Kurir tv.

 

Mesečni horoskop za jul: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za jul: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>