Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić dobili broj računa da vrate novac!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić dobili su broj broj računa Dragane iz Geteborga da vrate novac ili prsten koji su od nje dobili! Kako kaže ne boji se vezivanja za radijator jer ona nije ni Ana ni Anđa...

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić dobili broj računa da vrate novac! Screenshoot/Instagram






Bila ima je ogromna podrška ali sada se naljutila i traži novac nazad!



Dragana iz Geteborga bila je velika podršaka ovom rijaliti paru dok su bili u vezi, a sada se oglasila i traži nazad prsten koji je poklonila Anđeli i Zvezdanu. 

Kako je istakla, ne plaši se ni Zvezdana Slavnića, ni Anđele Đuričić i ne namerava da stane sve dok ne dobije prsten nazad, a javno je zapretila i da će izneti poruke i razgovore koje je vodila sa bivšim ljubavnim parom.



"Ja imam pravo da tražim svoj prsten nazad ili novac, a ona neka stavi na ruku nešto drugo. Stavljam račune sada, a ne budem li ispoštovana, sledeći put idu naši razgovori, poruke sa Instagrama i dopisivanja, znači sve. Nikoga se ne bojim. 









Javno kažem, ako mi se nešto desi, to je od njih. Ne bojim se pretnji, vezivanja za radijator, tih ostalih stvari. Ja nisam ni Ana, ni Anđa, nadležni organi su obavešteni. Ne interesuju me njihovi problemi, zanima me moje, da li neko zloupotrebljava moje predmete, a ovaj prsten je zloupotrebljen."
- smatra Dragana iz Geteborga.






"A što se tiče "Bungiša", ima i za to vreme, ovo je samo jedan mali deo."- poručila je za sada Dragana.
 

Ljuta hrana sagoreva kalorije i povećava cirkulaciju!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>