Zadruga

Parovi

Zadruga 6 se završila, sada su na redu tužbe! Ko će izvući debji kraj!? (VIDEO)

Rijaliti "Zadruga 6" se završila, a sada su na redu tužbe! Ko će izvuči deblji kraj, ostaje nam da vidimo. Čak je i Jelena Ilić, verenica Ivana Marinkovića rešila da "presavije tabak".

Zadruga 6 se završila, sada su na redu tužbe! Ko će izvući debji kraj!? (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Darko Tanasijević je upitao Ivana Marinkovića šta misli o tužbi Zorice Marković ali i Ana Ćurčić:



"To mi je najsmešnije. Što se tiče toga, gledaj, to je ta kontradiktornost Ane Ćurčić. Danas ona specijalno pred emisiju opet. Kao što je malo pre rekla ona gledateljka, ona se nadovezuje na Zoricu ili Zorica na nju. 

Zamislite ženu koja prima u kuću i živi u kući sa čovekom koji je nasilnik, ona tretira nekog drugog kao zlostavljača."
- rekao je Ivan.


 
Ivan Marinković kaže da se obratio preko storija Zorici Marković:

"Ako Zorica Marković krene na malog Danijela, polije ga uljem i tako dalje. Ja ću da se prijavim da budem samouk pravnik. Zorica Marković kao: "Moja džukela ima da ti zavrće uši", zaboravio sam da kažem malo pre, postoji snimak i biće prijavljeno policiji, iznela je velike laži o mojoj Jeleni, da je bila sa čovekom od 70 godina. Mi smo to već uradili, ali ne pričamo po medijima i moramo da se odbranimo. Da se vratim na Anu, to bi bilo kao da ja tebi kažem: "Ti si mene najstrašnije uvredio", a ja te vređam najstrašnije mesecima unazad." - rekao je Ivan.



Kada je u pitanju Ana Ćurčić, Ivan kaže:


"Ana Ćurčić je istetovirala ime čoveka koji je 13 godina zloostavljao, ja ću to morati da kažem u odbrani mojoj...Za te navode koje sam pričao imam čoveka koji će da svedoči onome što sam ja pričao. Tako da, žena koja tetovira čoveka koji je zloostavlja 13 godina, kako je ona rekla...Mi smo samo slušali, nismo svedočili tome. 

Ne opravdavam nasilje nad ženama. Boki Simić je dobio zabranu prilaska u "Zadruzi", dok je unutra, dobije zabranu od Ivane Šašić. Onda postoji nasilje i nad nama, mora da se stavi neki balans."




Ivan još kaže za Ćurčićevu da "žena koja je svog izabranika dovodila svojoj deci kući. To su stvari koje moraju da se čuju. To nema veze s mozgom. Njene reči su da njeno dete, moram da koristim taj izraz, tetovira njegovo ime. "


Da li je sada Ana predstavljala deci lažno?! - pita se Marinković i dodaje:


"Ja moram da koristim to, nisam bio svedok. Ja sam bio u šoku kada sam to video. Mislim da je to prikrivanje istine...Ponavljam, Anin izbor je bio Zvezdan Slavnić, nije moj. Ti si ušla u "Zadrugu" i osudila ga kao nasilnika, mi smo bili tu da komentarišemo i pravimo sliku kako je to možda izgledalo. Anini fanovi, moram reći da ima više fanova nego Zorica Marković, ona ima šest ili devet, su pretili meni i Jeleni. Prećeno mi je od strane nje Acom Bulićem, da ću da se preko telefona izvinjavam i tako dalje. To potpuno nema veze s mozgom."

 

Dalila Dragojević kupila luksuznu vilu na Dedinju!





Darko Tanasijević je zatim pročitao poruku od Zorice Marković:

 "Darko, on sve laže, 17.og je prijavljen istog dana. On sve laže. Kod advokata je prijava, inače bih ti slikala da pokažeš, neću da se oglašavam jer je proces u toku, ali za fanove laže kao pas"













 




Ivan Marinković je ispričao da će skratiti postupak kada je Zorica Marković u pitanju:


"Neću da je prijavim, samo ću skratiti postupak da ne bih išao posebno, staću u svoju odbranu. Posedujem taj snimak kao dokaz koji ću podneti gde ona meni direktno preti svojom Džukelom. 

Čovek živi u Jagodini i njen je dugogodišnji švaler, kaže da će da me bije i da mi čupa uši. Zavrtala je ruke mladim ženama, polivala ih je. Pomenuću i Anu, ne može da se palši od mene za bezbednost pored čoveka koji ju je 13 godina maltretirao, kontradiktorna je Ana."





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>