Style

Ljubav

Mesečni horoskop za jul: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za jul mesec 2023. godine, prvi deo. Pogledajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za jul: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:


OVAN

Ljubav

Jedan neobičan i promenljiv mesec je pred parovima. Oni koji žive zajedno ili su u braku će nešto više energije ulagati u dom, sređivanje porodičnih pitanja ili ozbiljnih tema sa partnerom. Oni koji su u vezama imaće jače oscilacije – kao što ćete imati periode uživanja i opuštenosti, oni će se ipak smenjivati sa momentima nervoze, a u nekim slučajevima ta nervoza može dovesti i do privremenog odvajanja. Takođe, neki od vas će imati mogućnosti za tajnu avanturu i to najpre preko poslovnog segmenta. E sad, bilo da ste zauzeti ili slobodni – ovo je mesec koji može dovesti stare ljubavi u vaš život i to prilično neočekivano. Što se tiče slobodnih i mogućnosti za nove ljubavi. Ovnovi – vama je to svakako jako otvoreno tokom jula, ali treba izbegavati preterana očekivanja od ovih veza. Samo uživajte u onome što se dešava.

Posao

Mesec u kojem ćete zaista davati sve od sebe u poslovnom sektoru, ali oni pravi rezultati koje očekujete ili neće doći ili ćete vi biti polovično zadovoljni. Mogući su i napeti momenti u radnom okruženju – sa kolegama, saradnicima, pa i nadređenima – i to najviše tokom druge dekade jula. Privatnici će funkcionisati nešto bolje, ali će se u drugom delu jula suočiti sa lošijom organizacijom posla i nešto slabijim prilivima. Generalno – mesec sa poboljšanim zaradama, ali na žalost i pojačanim troškovima.

Zdravlje

I mentalna ali i fizička osetljivost će posebno biti naglašena u središnjem delu meseca.



 

BIK

Ljubav

Ni u vašim emotivnim relacijama ništa neće biti jednostavno. Prva polovina meseca je sa nešto lakšom energijom jer ćete oboje biti otvoreniji u komunikaciji, lakše se sporazumevati i dogovarati. Takođe, emocije će uvek prevagnuti i donositi smirivanje u trenucima tenzije. Drugi deo jula je kompleksniji – vi lično nećete biti  zadovoljni situacijom u odnosu, vaše nesigurnosti mogu izaći na površinu i kako god da se partner postavi prema vama – kao da ćete tražiti razlog da iznova i iznova izvlačite stare teme na dnevni red. Savet je da realno sagledate i partnera i situaciju u odnosu i naravno – da ne donosite impulsivne odluke. Slobodni Bikovi – prijaće vam flertovanje i odnosi u kojima se ne osećate sputano. Zabavljajte se, jer ovo nije vreme za velika očekivanja od ljubavi.Prošlost takođe može igrati veliku ulogu.


Posao

Ukoliko ste planirali odmor tokom jula – neka on bude u drugom delu meseca. Jer, šteta je propustiti prvi deo, obzirom da vam donosi dosta pokreta, aktivnosti, dogovora, pa čak i poslovnih putovanja. Dobar je period i za rešavanje administrativnih pitanja, dobijanje dozvola ili produženje ugovora o radu. Drugi deo jula „spušta“ vašu energiju i biće vam teže da se organizujete i fokusirate na obaveze, a moguće je da će baš tada obim obaveza biti pojačan. Finansije su nestabilne, ali se snalazite.


Zdravlje

Izbegavajte stresne situacije i više obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost.

 


BLIZANCI

Ljubav

Blizanci, bilo da ste zauzeti ili slobodni – neko iz prošlosti može ostvariti kontakt sa vama, a moguć je i susret sa tom osobom – susret od kojeg će zavisiti da li će se odnos obnoviti ili ne. E sad, ukoliko ste slobodni – pokušati ponovo sa starom ljubavi i nije toliko strašno – bez obzira da li se odnos na dalje odvija po vašim željama….ili ćete se ubrzo pokajati. No, oni koji su zauzeti ipak trebaju pre nekih poteza ovog tipa da razmisle koliko će sebi iskomplikovati život. Generalno gledano – sem prošlosti, kod slobodnih će biti vrlo pojačana ljubavna aktivnost – bilo kroz flertovanje sa jednom (ili više) osoba, bilo kroz konkretan ulazak u ljubavnu priču, otprilike polovinom meseca. Što se tiče zauzetih – komunikacija je sada partneru i vama istovremeno najjača, ali i najslabija karika. Budite otvoreni, iskreni, dogovarajte se.



Posao

Prva dekada maja doneće vam stabilniju finansijsku situaciju, pa čak i mogućnost da zaradite kroz neke dodatne poslovne angažmane. No, generalno gledano – stanje vaših finansija je dosta otežano jer troškovi idu sa svih strana – pa gledajte da pametno rasporedite to što zaradite. Što se poslovnog dela tiče – drugi deo meseca će vam doneti velike aktivnosti, dosta dogovora, sastanaka – ali i problem sa organizacijom, pogotovo u trećoj dekadi meseca. Mogućnost dobijanja bitnih ugovora, projekata.



Zdravlje

Pojačana nervoza, a i u saobraćaju bi trebalo biti oprezniji i pažljiviji.

 

Moljci u regalu i kuhinjskim delovim?! Jedna namirnica će ih odbiti sigurno!








RAK

Ljubav

U drugoj polovini meseca ulazite u nešto nepovoljniji i izazovniji period kada su vaša partnerstva u pitanju. Komunikacijski problem će biti evidentan, na više načina – vi možete biti povređeni nekim partnerovim ponašanjima (ili neponašanjima) pa iz tog razloga biti prilično zajedljivi, oštri, kritični prema njemu. Ili – partner i vi se možete na neko vreme odvojiti a ta smanjena komunikacija i neviđanje vam uopšte neće prijati. Ili – možete smatrati da partner zanemaruje vaše želje i vas, da vam ne daje dovoljno vremena i pažnje. Šta god bilo od ovoga (ili bilo nešto pedeseto) suština je da ste u periodu kada je potrebno da razgovarate, saslušate ali i čujete jedno drugo. Slobodni Rakovi – ili sam početak meseca ili poslednja dekada jula – nude neke ozbiljnije emotivne prilike. Sve ostalo je igrarija, flert.


Posao

Sunce i Merkur u vašem znaku davaće vam otprilike do polovine jula „vetar u leđa“ – kroz kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima, ali i kroz vašu potrebu da se dokažete. No, drugi deo jula već donosi znatno ubrzavanje u vašem poslovnom sektoru, mnogobrojne obaveze, ali paralelno sa tim – i prepreke i probleme koji će se javljati i u komunikaciji, ali i sa dogovorima, ugovorima, dokumentacijom. Moguća su kašnjenja baš po onim pitanjima koja su vam jako važna. Finansije vrlo nestabilno i promenljivo.


Zdravlje

Alergije, problemi sa kičmom i stomačnim delom.

 


LAV

Ljubav

U partnerstvima neće biti zlatne sredine – ili će biti sjajno…ili će biti burno. A verovatno je da će se ove dve faze smenjivati kod vas. Još nešto – neke će emotivne priče baš u ovom periodu napraviti ozbiljan iskorak ka zajednici, braku, formiranju porodice, veridbi – razloga za slavlje i pompu ćete definitivno imati. No, imamo i one parove koji će tokom jula igrati na tankoj granici između „ostajemo“ i „razilazimo se“. Razlozi za rasprave mogu biti mnogobrojni – od ponavljanja nekih situacija koje više ne možete da trpite, ljubomore, pa sve do onoga da želite svoju slobodu. Mi ćemo da navijamo da onog sjajnog, strasnog, ljubavnog – bude što više kod vas i da emocije prevagnu. Slobodni Lavovi – vreme za uživanje jeste, vreme za varnice, flertovanje, avanturu. Uživajte i ne razmišljajte da li će i koliko trajati.


Posao

Ovo je mesec u kojem vam novac tako lako klizi iz ruku. Da, verovatno je da će prilivi biti jači nego inače ali opet – troškove morate kontrolisati jer će se u potpunosti razuzdati. Što se poslovnog dela tiče – ako nećete sada da se borite za sebe i ako nećete sada da ulažete snagu u svoje ciljeve – ja stvarno ne znam kada ćete. Možete postići mnogo više nego što očekujete, a nekima od vas se smeši i promena posla na bolje ili pomeranje jedan stepenik više u poslovnoj hijerarhiji. Dobar je mesec za poslovne aktivnosti.


Zdravlje

Starijim Lavovima mogu biti osetljiviji krvni sudovi, stomak, kičma. Mlađi – alergije.

 


DEVICA

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, ovaj  jul vam može doneti ili avanture, tajne priče ili pak odnose koji će biti prilično protkani problemima, koliko god dobro možda u početku izgledali. Suštinski, bolji vam je period da uživate u druženju, odmoru, putovanjima, pojačanoj društvenosti – ukoliko se baš dogodi da se zagrejete za nekog – pa šta da se radi, onda se opustite i ne razmišljajte mnogo. U drugom delu meseca moguć je i kontakt i susret sa nekom starom ljubavi – da li će se ovaj odnos nastaviti ili ostati samo na kratkoj komunikaciji – to već zavisi od postavki u vašim natalnim kartama. Što se tiče zauzetih – otprilike do polovine meseca – prilično solidno. A od polovine jula – ulazite u dosta izazovan i kompleksan period sa partnerom, u kojem nećete čuti jedno drugo i u kojem će vam komunikacija biti veliki problem.



Posao

Istovremeno poslovno uspešan, ali i dosta zahtevan mesec je pred vama. Nisu problem ostvarenja i rezultati jer ćete ih svakako postići –  problem su mnogobrojne prepreke, kašnjenja (ne zbog vas nego zbog drugih učesnika), kao i kontakt sa vrlo napornim saradnicima koji vas pritiskaju i otežavaju vam. Da biste lakše izašli na kraj sa dosta izazovnim situacijama i ljudima – moraćete ipak nešto više da budete prilagodljivi i fleksibilni. Zaradićete solidno, ali nije trenutak da se rasipate novcem i troškarite.



Zdravlje

Budite fizički aktivni i trudite se da izbegavate situacije koje vam donose pojačan stres.


 

Mesečni horoskop za jul: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>