Region

Svet

Pevačica Ivana Krunić i Bane Čolak odložili svadbu!

Imali su planove, čak su i pevača rezervisali ali do toga neće doći, bar ne ove godine. Pevačica Ivana Krunić i Bane Čolak odložili su svadbu!

Pevačica Ivana Krunić i Bane Čolak odložili svadbu! Screenshoot/Instagram




Nakon veridbe Ivane Krunić i Baneta Čolaka sv su očekivali da će stati na ludi kamen ali je pevačica sada otkrila da su to ipak morali da odlože.


Plan je bio da se veselje upriliči ove godine, a sada je Ivana objasnila šta se dogodilo:

"Trebalo je ove godine, čak smo se sa Bađijem dogovorili za termin pošto je on trebalo da nam peva na svadbi, ali pre mesec dana smo se konačno uselili u naš stan. 

Sva muka i žrtva je urodila plodom i zbog tih obaveza morali smo da pomerimo to za sledeću godinu."



Gostujući kod Lee Kiš, pevačica je govorila o potencijalnoj trudnoći:


"Bitno je da mi imamo jedno drugo, a to kada nam Bog da dete, to je bonus i još veča sreća. Bitno je da smo zajedno i spunjeni kako privatno tako i poslovno i ja tu ništa ne bih menjala."





Ono što je ljubav Ivane i Baneta učinilo čvršćom su i neki manje lepi trenuci, odnosno, može se reći i teški o kojima je Ivana Krunić pričala za "Granda":

"Kada je bila korona dešavalo se da imamo hiljadu dinara u džepu, ako je i toliko bilo. U tim trenucima mi se Bane pokazao kao veliki muškarac, kao neko ko jednog dana može da bude stub porodice. 






Latio se poslova koji su daleko od onoga što bi smeo fizički da radi jer ima problema sa nogom, ali je ipak to preuzimao na sebe. Odlazio je da radi i u tom periodu mene i moje prehranio. U najgorem periodu mi se najbolje pokazao."


 

Super brzi doručak! Ovaj recept morate probati! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>