Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić više neće da čuje za Cara! Zapretila mu je i precrtala ga!

Aleks Nikolić više neće da čuje za Filipa Cara! Zapretila mu je i precrtala ga, navodno zbog prevara za koje je pronašla i dokaze u njegovom telefonu.

Aleks Nikolić više neće da čuje za Cara! Zapretila mu je i precrtala ga! Screenshoot/Instagram






Pobednica rijalitija "Zadruga 6" ostavila je svog rijaliti dečka Filipa Cara nakon što je saznala da ju je prevario sa Anđelom Đuričić i Milicom Veselinović.


Aleks je verovala da se Car promenio i da će se sa njim skrasiti u Crikvenici ali to joj se nije ostvario, kako mediji prenose.


Naime, dok je Aleksandra dolazila u Beograd zbog obaveza prema televiziji Pink, Car se izgleda provodio. On se nakon raskida Anđele Đuričić sa Zvezdanom, prvo video sa njom, a odmah zatim i sa Milicom Veselinović, sa kojom ga je Aleks lično zatekla kada je dan ranije došla da ga iznenadi.

 

Druga strana medalje! Slavica Ćukteraš dobila zabranu prilaska bivšem suprugu!









Izvor blizak paru priča:

"Aleks je bila spremna da mu poveri ceo život, da se preseli u Hrvatsku zbog njega. Ona je čak bila na ivici da mu poveri sve pare koje je dobila u "Zadruzi". Na njenu sreću, to se nije desilo. 

Prvi put kada je dolazila u Beograd, Car je trebalo da ide s njom, ali se tada žalio kako se ne oseća dobro, te da će ipak ostati. U tom periodu njega je posetila Milica Veselinović. Naravno, viđali su se u jednom apartmanu. Imali su se*s na noć. Posle se ona vratila kući, a on je mislio da se neće saznati."
- priča izvor za Republiku, pa dodaje da ona tada ništa nije slutila:


"Aleks tada ništa nije slutila, uspeo je da sakrije. U međuvremenu je saznao i da je Anđela u Hrvatskoj, pa joj je pisao. Ipak je to bila stara šema od letos. I njih dvoje su se videli. I s njom je prevario Aleks. Posle toga Aleksandra je opet došla u Beograd jer je ponovo imala emisiju. Car ni tada nije išao s njom. 








Kako je mislio da će se vratiti sutradan, on je iscimao Milicu da se ponovo vide. Međutim, Aleks je isplanirala da mu napravi iznenađenje i pojavi se dan ranije. Ona se vratila u Crikvenicu, ne sluteći šta se desilo, i tamo ga zatekla kako je vara sa Veselinovićevom. 

Nastao je opšti haos! Aleks je zgrabila i Carev telefon i videla sve poruke sa Milicom i Anđelom. Momentalno je počela da lupa sve po kući. Zatim je zgrabila svoje stvari, i to one lične, i pobegla. 

Blokirala je Filipa na svim mrežama. Pre toga mu je samo zapretila drugarima, a svi znamo da je bila bliska s klanom Velje Nevolje."
- završava izvor.


Nikolićeva je navodno prespavala u motelu, a ujutru se vratila za Srbiju. Za Cara više ne želi ni da čuje, precrtala ga je za sva vremena.
 

Makarone Bolonjeze na drugačiji način! Tajna je u dva sastojka! (RECEPT)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>