Region

Svet

Druga strana medalje! Slavica Ćukteraš dobila zabranu prilaska bivšem suprugu!

Nedavno je osvanula vest da je pevačica prijavila Vladu Avramov za pretnje i nasilje ali postoji i druga strana medalje. Slavica Ćukteraš dobila je zabranu prilaska bivšem suprugu!

Druga strana medalje! Slavica Ćukteraš dobila zabranu prilaska bivšem suprugu! Screenshoot/Instagram






O prijavi pevačice Slavice Ćukteraš možete čitati OVDE, a sada se oglasi preko advokata, njen bivši suprug Vlada Avramov i izneo svoju stranu priče.



Mediji su preneli vest da je golmana saslušala policija u stanici u Novom Sadu, pa mu je određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja, dok on navodi da za njim nije bila raspisana poternica, piše Informer. 



"U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24.06.2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut. 


Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete."
- navodi se, između ostalog, u saopštenju iz advokatskog tima Vlade Avramova, pa se nastavlja:

 

Druga strana medalje! Slavica Ćukteraš dobila zabranu prilaska bivšem suprugu!




"Avramov Slavici su dana 24.06.2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48 sati, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26.06.2023. godine u trajanju od 30 dana."
 

Uz početak leta, stigao je i novi singl Igora Vinsa, La Felicidad! (VIDEO)









U trenutku kada ga je Slavica Ćukteraš prijavila, Vlada Avramov  boravio je u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener.  

Slavica je tada za medije izjavila da nema komentar:


"Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete."
 

Napravite ulje za sunčanje i za lako dobijanje tamnog tena! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>