Zadruga

Parovi

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić ipak upriličili after o kome se pričalo!

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić ipak upriličili after o kome se toliko pričalo u rijalitiju "Zadruga 6"! Navodno, ovo se dogodilo pošto je zadrugarka raskinula sa Bilalom Brajlovićem na nedelju dana.

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić ipak upriličili after o kome se pričalo! Screenshoot/Instagram




Maja i Bilal su prekinuli svoju vezu na kratko, a ona nije gubila vreme... Brajlović nije ni slutio šta mu devojka radi iza leđa. Kako Star saznaje, Maja je posle raskida završila kod Zvezdana Slavnića u stanu, gde je iste noći imala odnose sa njim.


Maja je Slavnića pozvala da dođe u klub gde se provodila sa drugaricom, a on je pozvao nju da dođe kod njega ali sama, što je Maja Marinković navodno i uradila.


Izvor, blizak Maji za pomenuti list tvrdi da se to dogodilo kada je Moka bio u bolnici pa je Zvezdan imao "praznu gajbu":


"Maja je, istu noć kad je raskinula sa Bilalom, pozvala Zvezdana, jer je već čula za njegov raskid sa Anđelom.Moka je tih dana bio u bolnici, na terapijama, pa ju je Zvezdan pozvao u svoj stan. 


 

Druga strana medalje! Slavica Ćukteraš dobila zabranu prilaska bivšem suprugu!









Maja nije prespavala kod njega, samo su imali odnose. Nakon toga su se čuli i videli još dva puta. O vezi nije bilo priče, jer je Maja rekla Zvezdanu da bi volela da se pomiri sa Bilalom."



Bilal, kako kaže izvor ne zna ni da se Maja čula sa Zvezdanom:

"Bilal nema pojma ni da se Maja čula sa Zvezdanom, a naročito da su imali se*s. On je pozvao Maju da porazgovaraju, nakon čega su se i pomirili, a pre nego su otišli u Sarajevo, Maja je zamolila Zvezdana da joj ne piše. Verujem da ni Moki ne bi bilo pravo, jer on i dalje žali za Anđelom."
 

Ovo je najprljavije voće i povrće koje kupujemo na pijaci!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>