Style

Ljubav

Astrolozi su izdvojili znakove horoskopa koji su srodne duše!

Astrolozi su izdvojili znakove horoskopa koji su srodne duše, imaju mnogo toga zajedničkog i savršeno se dopunjuju i slažu i većini stvari.

Astrolozi su izdvojili znakove horoskopa koji su srodne duše! Svet Plus





Ovan i Lav


Ovan i Lav su par koji odiše samopouzdanjem i ambicijom. 

Oni su vatreni znakovi, povezuje ih njihova zajednička strast i energija. Vole da budu u centru pažnje, teže vrhunskim dostignućima i ne boje se izazova. 

Njihova strast prema životu čini ih srodnim dušama koje dele iste snove i težnje.




Bik i Devica


Bik i Devica su zemljani znakovi koji cene stabilnost i praktičnost. Imaju slične vrednosti i stalo im je do harmonije, mira i reda. Cene oboje rad, metodičnost i preciznost, a njihova ljubav prema prirodi i umetnosti spaja ih na dubljem nivou. 

Bikova potreba za udobnosti se savršeno slaže sa Devičinim smislom za detalje.







Rak i Riba


Rak i Riba vodeni su znakovi, emocionalni i intuitivni, sa dubokim razumevanjem za tuđa osećanja. Empatični su i nesebični, a njihova sposobnost razumevanja i podrške često privlači druge ljude. 

Rakova brižnost savršeno nadopunjuje emocionalnost Riba, čineći njihov odnos izuzetno skladnim.




Lav i Strelac


Lav i Strelac su vatreni, strastveni i optimistični. Avanturisti su i vole da budu u pokretu. Lavova kraljevska priroda savršeno se uklapa sa strašću Strelca za avanturama. Vole slobodu, zabavu i život pun uzbuđenja. Njihova zajednička strast čini ih vrlo sličnim.







Vaga i Vodolija


Vaga i Vodolija su intelektualci kojima je stalo do socijalne pravde i ravnoteže. Društveni su i vole biti okruženi ljudima. Vagina pravednost se savršeno slaže sa Vodolijinom težnjom za reformama i progresom. 

Zajedno, oni čine moćan par koji se trudi da stvori neki bolji svet.





Blizanci i Vodolija


Blizanci i Vodolije dele ljubav prema slobodi i nezavisnosti. Vazdušni su znakovi koji vole razmišljati, učiti i istraživati... Vole provoditi vreme u društvu i uvek su otvoreni za nove ideje i iskustva... 

Njihova zajednička strast za intelektualnim razgovorima i inovacijama čini ih savršenim parom!

 

Za 7 dana do 5 kilograma manje bez gladovanja! Mini dijeta žene u četrdesetim!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>