Svet

Region

Scorpionsi sinoćnjim koncertom pokorili Arenu!

Scorpionsi sinoćnjim koncertom pokorili Arenu! Od uvodne „Gas In The Tank“, preko „Make It Real“ sa srpskom zastavom na video bimu, do klasika „The Zoo“, „Bad Boys Running Wild“ i „Send Me An Angel“, Scorpionsi su pokazali zašto su jedan od najtraženijih bendova na tržištu

Scorpionsi sinoćnjim koncertom pokorili Arenu! Foto: Aleksandra Ignjatović




Najavljivan kao produkciono najzahtevniji koncert ove sezone, sinoćnji nastup Scorpionsa u potpunosti je opravdao očekivanja – odlično usviran bend, vrhunska rasveta i zvuk i raspevana publika bili su dovoljni za magiju u Štark Areni.

Iako postoje skoro šest decenija, Klaus Majne i ekipa ne dozvoljavaju da se to vidi u bilo kom segmentu svirke – žestoki, energični i beskompromisni, „voze“ vanvremenske hitove lakoćom tinejdžera, nemački precizno i posvećeno.

Od uvodne „Gas In The Tank“, preko „Make It Real“ sa srpskom zastavom na video bimu, do klasika „The Zoo“, „Bad Boys Running Wild“ i „Send Me An Angel“, Scorpionsi su pokazali zašto su jedan od najtraženijih bendova na tržištu – ne zna se ko je veći virtuoz na svom instrumentu – gitaristi Rudi Šenker i Matijas Jabs ili ritam sekcija Pavel Macivoda/Miki Di.

Bivši Motorheadov bubnjar posebno je omiljen kod srpske publike, koja je ovacijama ispratila njegov solo i tokom celog koncerta mogla se osetiti sjajna razmena energije između fanova i benda – ogrnut srpskom zastavom, Majne se zahvaljivao prisutnima i čuvenu baladu „Still Loving You“ najavio sa „Još uvek te volimo Srbijo“.







Za sam kraj, ostavili su jedan od svojih najvećih hitova „Rock You Like A Hurricane“, koji je doveo atmosferu do usijanja – cela Arena se orila od aplauza, dok su presrećni Nemci mahali i klanjali se fanovima, uz iskreno „Hvala vam Beograde, divni ste!“.


Naša prestonica sinoć je stajala rame uz rame sa evropskim metropolama i iskreno se nadamo da nam slede još mnogi veliki koncerti ovog kvaliteta.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>