Region

Svet

Oliver Dragojević 10 godina varao suprugu, a onda su svo troje završili na sudu!

Pevač Oliver Dragojević je 10 godina varao suprugu Veru, a onda su svo troje završili na sudu! Spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali- rekao je svojevremeno pevač.

Oliver Dragojević 10 godina varao suprugu, a onda su svo troje završili na sudu! Screenshoot/Instagram






Oliver Dragojević je pre nekoliko godina izgubio bitku sa opakom bolešću, a njegova dela i dalje žive ali se još pamti i priča o njegovim prevarama.


Dragojević je bio u braku sa Vesnom i iz tog braka ima tri sina. Iako se trudio da održi imidž uzornog porodičnog čoveka, za njegovo ime se vezuju razne ljubavne afere...



Na njegov šarm nije ostala imuna ni manekenka Branka Marić Muti.  Zbog te fatalne romanse mu se umalo raspao brak, mada, u medijima se nije puno pisalo o tome, već je sve bilo prilično dobro zataškano, sve dok nije progovorila o svemu baš supruga Olivera Dragojevića. Ona je svojevremeno ispričala:

"Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti."




Branka Marić Muti javno je priznala da je bila u vezi sa Oliverom.


Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu.


 

Izgoreli ste na suncu? Zapamtite ovaj recept jer će crvenilo odmah nestati!





 




Oliver je u nekoliko rečenica pokušao da stavi tačku na ovu priču:

Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije








Priča je dobila epilog na sudu!


Branka je tvrdila da su joj Dragojevići ostavljali preteće poruke, oni su to ošto demanotvali i podigli kontratužbu, navodeći da su zbog cele situacije pretrpeli duševnu bol, koju su posle dugogodišnjeg suđenja isplatili.

Vesna je jednom prilikom otkrila da joj je bilo potrebno više od decenije da se izbori i preboli Oliverovu prevaru.

 

Poslastičarska baklava je najukusnija! Evo u čemu je tajna!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>