Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić o odnosu sa Kačavendom! Prešla je granice! (VIDEO)

Ana Ćurčić je ponovo gostovala u emisiji "Narod pita", pa je između ostalog progovorila o odnosu sa Milenom Kačavendom. Ona se na svoj način borila ali prešla je granice.

Ana Ćurčić o odnosu sa Kačavendom! Prešla je granice! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Dušica je pitala Anu u kakvim su sada odnosima ona i Milena.


Kako Ana Ćurčić kaže, da je Milena izašla iz okvira i da je govorila stvari koje nije trebalo da priča. Nisu se kako treba ni videle ali jedno je istina, a to je da Milena Kačavenda nije uzela nikakav novac.


"Ona je malo prešla granice, ali i da ju je ponelo sve, ima pravo. Ona je vrebalno jaka, a ume svakoga da postavi na svoje mesto. Ona i ja nismo imale dogovor, nju sam tada pitala da bude uz mene, ona je pristala. 

Gledala sam klipove kako je Slavniće i neke zadrugare stavljala na mesto, na svoj način ali lepo. E onda su se desile neke stvari koje su čak i novinari hajpovali. Ona i ja smo u dobrim odnosima, nismo se ni videle lepo, ali samo da kažem da nema veze sa parama, ona je otputovala, ali to što se desilo malo je izašlo iz okvira. 









Pričala je neke stvari koje nije trebala. Ja prosto želi da kažem da je to bio njen način borbe, ali moram da napomene da se ni ona nije slagala sa nekim mojim stavovima, ali je i dalje bila tu, možda je nekad preterala." - Kaže Ana Ćurčić.


"Moram da dodam, moj ulazak je ostavio utisak jake žene koja će muškarcu da objasni kako jedna žena treba da se ponaša u toj situaciji. Predstavila sam sebe jako, ima ljudi koji razumeju i oni koji ne razumeju, oni koji misle da sam ušla da se dogovorim ali bilo je tu toliko stvari. Ja priznajem da se nisam snašla, kao Alisa u zemlji čuda." - smatra Ana.





 

Džonatan Džejkob Mejer otac 550 dece, uskoro stiže u Srbiju!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>