Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 26. juna do 2. jula 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




VAGA

Hrana

Navalićete na ugljene hidrate – na testa, na krompir na sto načina, na paste. Pokušajte da vaši obroci budu lakši – da sadrže više povrća u kombinaciji sa mesom – najbolje piletinom.

Ljubav

I partner i vi ste trenutno pomalo nestrpljivi, lako vas je oboje podbosti i iznervirati (pogotovo ako uspete da „čačnete“ jedno drugo tamo gde ste najosetljiviji i najuvredljiviji) – pa je lako moguće da vas u ovoj sedmici očekuje par žustrih „razmena mišljenja“. No – ono što vas trenutno spaja i gura jedno ka drugom mnogo je jače od tih varničastih momenata pa će i pored njih ova nedelja za vas dvoje kao par biti vrlo solidna. Slobodne Vage – više nego interesantni dani su pred vama. Neko vas može oboriti s nogu i bez obzira što cela priča deluje kao da je samo avantura i flert – može tu biti i više od toga…

Posao

Sunce i Merkur su u prolazu kroz vaše polje karijere – pa vas čeka ozbiljniji poslovni period u kojem je potrebno više vašeg angažovanja i inicijative, više uključenosti u sve poslovne tokove. Nemojte biti samo delimično uključeni u ono što radite, potrebno je da sada date sve od sebe da biste iskoristili povoljnosti koje ovaj period nosi. Neki od vas će dobiti povoljne vesti od strane nadređenih – izaći će vam se u susret po nekom pitanju ili ćete dobiti promenu koju ste već odavno tražili.

Zdravlje

Nešto više umora i stresa – ali dobro ste.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Smanjite unos mesnih prerađevina tokom ove sedmice, a gledajte da ne preterujete ni sa začinima. Od povrća – zelena salata, paradajz, tikvice, plavi patlidžan. Orašasti plodovi i bobičasto voće.

Ljubav

Neki varničasti momenti tokom ove sedmice mogu poremetiti „red i redosled“ u vašim emotivnim relacijama. Lako je pokačiti se, a teško je preći preko ponosa, još teže preko tvrdoglavosti. Oboje možete imati svoje „žute minute“ – pa gledajte da u takvim trenucima ne pokvarite ono što imate. Uvek možete igrati na kartu strasti jer ona sada jeste jaka, ali je možda bolje igrati na kartu razumevanja i emocija. Setite se onoga – dogovor kuću gradi. Slobodne Škorpije – više nego interesantan period koji može iznedriti zanimljive, burne, vrlo strastvene, ali i pravim emocijama protkane priče i pričice.

Posao

Nedelja pred vama nije loša, ali ako očekujete da mirno i opušteno prođete kroz nju – tako nešto će se teško desiti. Postojaće trzavice, postojaće žurba, nerviraće vas oni oko vas – ali ako ćemo pravo – nerviraćete i vi njih. No, prevagnuće interes, zajednički ciljevi i planovi, prevagnuće potreba za mirom u napetim momentima, jasne misli, dobra koncentracija i fokusiranost na ono što radite. Mogući su ozbiljni poslovni dogovori, pogotovo ako se vezuju za inostranstvo. Finansije – dosta stabilno.

Zdravlje

Naglašena nervoza i dosta stresa. Hronični bolesnici osetljiviji nego inače.

 


STRELAC

Hrana

Potrebna vam je raznovrsna ishrana, ali u manjem obimu. Sada vam prijaju mali, a češći obroci i morate izbegavati mesne prerađevine, kao i veće količine testa i peciva.

Ljubav

Šareniš – i dobro i ono ne baš – kao da se u vašim emotivnim relacijama, ali i u vašim osećajima ovih dana sve nekako pomešalo. Pa ste vas dvoje čas „na istom kursu“, potpuno se kopčate, podržavate, razumete – a u nekom drugom momentu već izbijaju varnice na sve strane, pa se javlja osećaj povređenosti i besa istovremeno. Tamo gde su emocije duboke – lako će se prevazići napetosti. A tamo gde već neko vreme škripi…te oscilacije će biti izraženije. Slobodni  – ukoliko vam se neko već dopada – situacija će se ubrzati. A ako baš nikog sada nema na vidiku – ne brinite, to će se brzo promeniti.

Posao

Nešto bolje ćete se razumeti sa onima koji su vam poslovno važni, nešto brže ćete završavati čak i sa onim najzahtevnijim obavezama, dogovorima, papirologijom. No, par puta tokom ove sedmice verovatno će se dogoditi situacije koje će vam poremetiti planove, koje će vam doneti promene u poslednjem trenutku, koje će uneti nemir u kolegijalno okruženje. Ništa nije nerešivo, samo će vam uzdrmati živce. Pojačani troškovi, naglašeno u drugom delu nedelje. Bićete prilično „široke ruke“.

Zdravlje

Osetljivo grlo i kompletan respiratorni trakt. Nešto naglašenija nervoza.

 
 

Za 7 dana do 5 kilograma manje bez gladovanja! Mini dijeta žene u četrdesetim!









JARAC

Hrana

Izbegavajte meso i više se okrećite povrću. Karfiol, tikvice, patlidžan, kupus, brokoli, špargle – plus zelenolisno povrće neka budu na vašem meniju što češće.

Ljubav

Partner i vi imate sve preduslove da vaš odnos kroz ovu nedelju prođe u jednoj finoj i opuštenoj atmosferi. Mnogo toga se može pokrenuti i promeniti na bolje između vas dvoje, mnoga pitanja se sada mogu uspešno rešiti i zatvoriti. Možda se u početnoj fazi nećete složiti oko nekih stavki, ali kod oboje sada postoji potreba da se pronađe rešenje, da se razgovara i kroz razum, ali i kroz emocije. Dogovarajte se. I idite napred, zajedno. Slobodni – biće i u ovoj nedelji ali i u celokupnom periodu koji je ispred vas onih osoba koje vas aktiviraju samo kroz strasti i želje, ali biće i onih koji nude ljubavi koje vrede.

Posao

Ova nedelja je takva – što više žurite, sa više prepreka ćete se suočavati. Što ste nestrpljiviji po nekim pitanjima – duže ćete čekati rešenja, a ona će biti protkana sa komplikacijama. Pokažite strpljenje, razumevanje, sposobnost da se prilagodite, ali pokažite i volju da zaista sarađujete sa onima koji su oko vas – i svoje ciljeve ćete lakše ostvariti, a obaveze jednostanije završiti. Biće u danima ispred vas nekih nepredviđenih situacija – ali će timski rad to prevazići. Finansije – nije loša situacija, dosta stabilno.

Zdravlje

Pojačan stres može uticati na način ishrane, pa doneti i probleme sa stomačnim delom.

 

VODOLIJA

Hrana

Pokušajte da ne preterujete ni u čemu. Bilo da je to unošenje prevelike količine hrane…ili pak preskakanje obroka. Neka obroci budu češći, a manji – više bazirani na ribi, piletini, povrću.

Ljubav

Biće potrebno nešto više strpljenja i tolerancije između partnera i vas. Jer, postojaće trenuci koji mogu zatalasati atmosferu između vas dvoje – bilo bi dobro da tada drastičnost, tvrdoglavost i dramatičnost preskočite, jer neće dati dobre rezultate – samo će doliti ulje na vatru. Ono što hoće dati rezultate jeste otvorenost u pokazivanju emocija, ali i reči – one iz srca. Jer samo će te, iz srca – do drugog srca pronaći put. Slobodne Vodolije – biće blic zaljubljivanja, ali i blic odljubljivanja. Neko vam može uzeti pažnju na kratko, ali da bi se neka priča održala, produbljivala i trajala – vi ćete morati da OSETITE da je to to.

Posao

Veći deo onih sa kojima dolazite u kontakt treniraće vam živce. Neko stavovima i nastupom, neko nepouzdanošću i promenljivošću, neko jer je neodlučan, neko jer je previše zahtevan….No, baš ti koji vam najviše treniraju nervni sistem – sa njima ćete najbolje dogovore i poslove postići i ostvariti. Na koji način? Pa tako što će vas podstaći da se više trudite, da date sve od sebe, da ne propustite ništa, da prokrčite put. Podstaći će vas da primenite iskustvo i mudrost. Finansije dosta stabilno.

Zdravlje

Krvni sudovi, pritisak, cirkulacija – kod starijih Vodolija. Mlađi – osetljivo grlo.

 

RIBE

Hrana

Potrudite se da ne preskačete obroke – posebno doručak koji bi trebao da bude nešto jači  – da vas energetski održi u ovim pomalo zahtevnim danima.

Ljubav

Za slobodne Ribe je krenuo jedan interesantan period – prisustvo Sunca i Merkura u vašem polju zabave i ljubavi, uživanja – može pogotovo od drugog dela nedelje da donese talas pozitivnih dešavanja na ljubavnom planu. Biće tu zanimljivih poznanstava, flertovanja koja se mogu pretvoriti i u nešto više od toga. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jeste da li je osoba koja vas interesuje slobodna ili zauzeta. Neki od vas mogu početi da intenzivnije razmišljaju o prošlosti (moguć je kontakt). Zauzeti – ne nervirajte se (i ne nervirajte partnera) oko gluposti. Dobar je period da uživate, putujete, volite se.

Posao

Nema tog problema ili prepreke u poslovnom sektoru koje vi u ovoj sedmici ne možete rešiti. Pa čak i ako u početnoj fazi problem ili izazovna situacija deluju kao da im ne možete ništa. U suštini – sve ono što deluje komplikovano kao da će probuditi ono najbolje u vama – a kada se vi istinski pokrenete, nema toga što ne možete obaviti. Naravno, ovi dani moraju doneti nešto jaču tenziju i žurbu – ali pošto vas takva situacija prati već neko vreme, nadam se da ste navikli na nju. Finansije – potrošiste sve pare.

Zdravlje

U saobraćaju budite oprezni, skoncentrisani i pažljivi. Ne žurite nigde.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>