Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 26. juna do 2. jula 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




OVAN

Hrana

Brzinski obroci, s nogu jer ne želite da izgubite ni minut dragocenog vremena. Zato nije čudno što će neki od vas u ovom periodu imati teškoće sa varenjem ili gastritisom.

Ljubav

Sa voljenom osobom ćete imati dobar odnos, korektnu komunikaciju i pregršt lepih dešavanja začinjenih i onim vrućim emocijama i strašću, ali i bliskošću – dokle god se u partneru ili u vama ne probudi (možda bi bilo bolje reći – ne isprovocira) onaj ratnički duh, impulsivnost, dokazivanje ko je u pravu a ko nije. Iza svake od tih potencijalnih rasprava stajaće nečija povređenost i uvređenost (bilo partnerova, bilo vaša) – pa gledajte da sa više obzira i pažnje nastupate jedno prema drugom. Slobodni Ovnovi – period je super da ljubavno „akcijate“. Više nego dovoljno šansi za provod, interesantna poznanstva i zanimljive osobe.

Posao

Poslovna svakodnevica i dešavanja u poslovnom sektoru vas istovremeno guraju napred, postavljajući vam nove i nove izazove i ciljeve, a istovremeno vas i troše i iscrpljuju – jer nikako ne uspevate da pronađete dovoljno vremena za opuštanje, fizičko i mentalno resetovanje. Ako ste u mogućnosti – možda je pravo vreme za godišnji odmor ili makar za planiranje istog. Novac će vam odlaziti na kuću i ukućane, ali i na neplanirane kupovine i izdatke. Umete da preterate sa troškovima ovih dana.

Zdravlje

Nešto osetljiviji stomačni deo, pojačan stres.

 

BIK

Hrana

Preporučuje vam se više svežeg povrća, mesa I ribe, a od mlečnih proizvoda – sir i kiselo mleko, koje možete lepo kombinovati sa salatama, pastama. Prijaće vam bobičasto voće, lubenice.

Ljubav

Nešto žulja, a žuljaće i na dalje u vašim emotivnim relacijama. Da li žuljaju misli, da li neka nervoza, da li postoji osećaj neispunjenosti – nije ni važno. Važno je da se ta žuljanja sada mogu ublažiti, popraviti, da se može napraviti lep korak napred – ali se to neće dogoditi samo od sebe. I partneru i vama je zaista potrebno da lepo, iskreno, otvoreno – popričate. Bez ljutnje i prebacivanja, samo da saslušate jedno drugo. Pred vama je period od par nedelja kada se odnos može poboljšati, ne propuštajte ga i ne gurajte stvari pod tepih. Slobodni – opušteni i fini dani su pred vama, ispunjeni dešavanjima. Ima prostora da se neke interesantne pričice pokrenu.

Posao

Sunce i Merkur u vašem polju dogovora, pregovora, kontakata, sastanaka, komunikacije – donosi vam življi i aktivniji poslovni period. Možda situacije i pitanja koja su vam bitna i dalje neće ići onim tempom koji vi priželjkujete, ali evidentni su pomaci na bolje. Dobar je trenutak za potragu za poslom ili pokušaje da promenite radno mesto, firmu. Neko vam može biti od velike koristi savetima ili konkretnom podrškom, a moguće je da se u ovom periodu pojavi osoba koja ima poslovnu ponudu za vas.

Zdravlje

Budite aktivniji i više u pokretu. Fizička aktivnost je sada više nego dobrodošla.

 

BLIZANCI

Hrana

Povremeni gubici energije, koji ćete morati da nadoknađujete kvalitetnom ishranom. Potrebna vam je „konkretna“ hrana – meso, riba,  jaja, dosta svežeg povrća i voće u umerenim količinama.

Ljubav

Mnogo zanimljivosti, aktivnosti i dinamike postoji u vašim emotivnim relacijama trenutno. I to je super i treba uživati u takvim dešavanjima – dokle god se ne pređu neke granice, pa budemo u varijanti „od igračke – plačke“. Jer, lako se pozitivna energija pretvori u stres, a mrgođenje i nervoza zamene osmehe. Mogućnosti za više napetosti su na samom početku nedelje i za vikend. Slobodni Blizanci – neko vam se može „podvući pod kožu“ prilično brzo. Iako ubeđujete sebe da želite samo da se dobro provedete i uživate u kontaktima sa zanimljivim ljudima, emocije se mogu pokrenuti i probuditi neplanirano.

Posao

Dobar period da zaradite i od svog redovnog posla, ali i od dodatnih aktivnosti i poslića. Novac će vam se lakše slivati u džep, ali oprez! – isto tako će brzo i odlaziti od vas, ukoliko malo ne usporite sebe. Neplanirano, možete naplatiti neko staro potraživanje ili će vam biti vraćen dug. Što se poslovnog dela tiče – dogovori, sastanci, poslovni kontakti, pa čak i poslovna putovanja – se sada mogu pokazati kao pravi potezi sa vaše strane. Rešavajte zastoje i zaostatke, rešavajte papirološka pitanja.

Zdravlje

Nešto osetljiviji stomačni deo i respiratorni sistem. Moguće i alergije.

 

Životinjski proteini koče naš imunitet i oduzimaju nam energiju za varanje! (VIDEO)









RAK

Hrana

Sada vam odgovaraju lagani obroci, sa više povrća i manje mesa. Bacite se na salatice, na grilovano povrće i ribu a smanjite ili izbacite suhomesnate proizvode i mlečne sa većim procentom masti.

Ljubav

Ono što će vam ići na ruku kada su emotivni odnosi u pitanju jeste povećana količina sklada, bliskosti, razumevanja. Bolje ćete se razumeti i lakše komunicirati jedno s drugim, lakše se dogovarati. Ono što vam neće ići na ruku je pojačana nestrpljivost – sve hoćete sad i odmah kada je partner u pitanju i ništa vam nije dovoljno brzo. Ova nestrpljivost može povremeno doneti varnice u vašem odnosu, ali kratkotrajne. Slobodni Rakovi – ispunjen dešavanjima period je pred vama – da, najviše ćete biti okrenuti prijateljima i druženjima – ali i preko ovih segmenata može da se „provuče“ neko interesantan.

Posao

Sunce će vam dati svesnost, inicijativu, pojačati ambicije i želju da se istaknete i ostvarite svoje ciljeve. Merkur će vam doneti bolju komunikaciju, mogućnost da pronađete prave reči, da budete ubedljivi i inspirativni po druge. Na sve ovo – imaćete i podršku onih koji sarađuju sa vama, onih koji cene vaš način rada, ideje, sposobnosti. Pred vama je uglavnom vrlo uspešna radna nedelja, koju samo može kvariti to što će nove obaveze stalno iskakati i sa njima ćete morati da se snalazite u hodu.

Zdravlje

Uglavnom solidno. Nešto više obratite pažnju na ishranu.

 

LAV

Hrana

Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, ribi, jajima, mlečnim proizvodima – mladom siru, kiselom mleku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće. Naročito tikvice, paradajz, blitvu, spanać.

Ljubav

Više ljubavi, manje nervoze. Više osmeha, manje mrštenja. Više želja i strasti, a manje tvrdoglavosti. Ove prve stavke – ljubav, osmesi, želje i strasti – vodiće vas uzbudljivom, ali ipak stabilnom trasom kroz ovu nedelju, ruku pod ruku sa partnerom. Ove druge stavke – nervoza, mrštenje, tvrdoglavost (koja lako može da preraste čak i u bes) – vodiće vas stazama punim prepreka….a neke mogu odvesti i na put razdvajanja. Zato, budite mudri. Slobodni Lavovi – dani varnica, dani neočekivanih događaja, dani zvani „kao grom iz vedra neba“, dani u kojima srca u trenutku zatrepere, zasvetle, zaljube se.

Posao

Dobre prilike da se oparite tokom ove nedelje i poboljšate finansijsku situaciju. No, obzirom da ste u periodu kada nešto ležernije baratate novcem – vodite računa o sopstvenoj impulsivnosti kada je kupovina u pitanju. Poslovno – korektna nedelja je pred vama, samo nešto više povedite računa o odnosu sa nadređenima, u smislu – ne radite stvari na svoju ruku i ne donosite odluke bez konsultacije sa njima. Malo spustite loptu kada su kolege u pitanju – potrebni ste jedni drugima.

Zdravlje

Pojačan stres. Nađite dovoljno prostora za odmor i opuštanje.

 



DEVICA

Hrana

Potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati negativno na vaše varenje, ali i na osećaj težine i nadutosti.

Ljubav

Poboljšanje komunikacije, a samim tim i odnosa sa partnerom jeste ono što sledi Devicama u emotivnim relacijama. Na kratko problem mogu napraviti razmimoilaženja u planovima ili pokušaj da organizujete zajednički putovanje, odmor – ali sa malo volje ovo je itekako rešivo. Dobar je trenutak i za putovanje, ali i za organizovanje druženja i izlazaka sa prijateljima. Ukoliko je nešto do sada pravilo problem u vašem odnosu – sada ima dovoljno prostora da se ovo reši – kroz priču, naravno. Slobodne Device – dokle god se ne uplićete u tajne emotivne veze – imate dobre aspekte za flert, ljubav i uživanje u istoj.

Posao

Jednostavnija i lakša poslovna sedmica je pred vama. Iako povremeno možete biti nervozni – da li zbog nekih nerešenih situacija, da li zbog toga što mislite da ćete probiti rokove, da li zbog promena koje utiču na vaše planove – suština je da ćete pronaći vreme, način i model ponašanja i funkcionisanja da sve dođe na svoje mesto i bude rešeno. Dobar kontakt vašeg vladara Merkura sa Saturnom govori o tome da čak i ako idete sporije od očekivanog – stižete na vreme, u pravom trenutku i na pravi način.

Zdravlje

Više odmarajte i opuštajte se.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>