Region

Svet

Kaća Grujić nema problem da prizna kako kupuje na rasprodaji!

Pevačica Kaća Grujić nema problem da prizna kako kupuje na rasprodaji i da ima pun ormar jeftine garderobe! Ona se na nastupu u Beogradu pojavila u srebrnoj elegantnoj haljini, koju je platila 2.990 dinara!

Kaća Grujić nema problem da prizna kako kupuje na rasprodaji! Screenshoot/Instagram




Katarina Grujić, pevačica i supruga fudbalera Marka Gobeljića za Informer je ispričala da garderoba ne mora da bude firmirana i da će na njoj izgledati kao milion dolara:


"Pre nastupa otišla sam do jednog butika i kupila sam haljinu na rasprodaji za 2.990 dinara! Odlučila sam da baš u njoj pevam u Beogradu. 

Haljina ne mora da bude firmirana. Ako umete da je iznesete kao što sam ja ovu, izgledaćete kao milion dolara!"
- kaže ona i dodaje da ne pati od toga kao neki, da mora da nosi samo brendirane stvari:


"Kupujem stvari koje ima većina devojaka u Beogradu. Kad god mi se dopadne nešto na rasprodaji, ja to pazarim. Imam pun ormar tih jeftinih krpica."






Ima idealnu liniju i sve joj dobro stoji iako joj je, kako kaže ishrana katastrofa i ne trenira kao nekada:


"I sama sam iznenađena svojim izgledom budući da ne treniram kao nekada i ishrana mi je katastrofalna. Sada imam mnogo više obaveza oko deteta, stalno jurim za Katjom i to očigledno pozitivno utiče na moju kilažu i izgled generalno, iako, moram priznati, nisam time opterećena."



Pevačica kaže da je njen letnji odmor završen i da joj sledi put u Crnu Goru ali kao letnja turneja:

"Moj letnji odmor je završen, bili smo dve nedelje u Turskoj i nauživali se za sve pare. Sledi mi put u Crnu Goru. Imam ugovorenu letnju turneju, pa ću celo leto provesti u porodičnoj kući u Budvi. Vodim i ćerku Katju jer su mi dole roditelji, koji će mi pomoći oko deteta. 









Nažalost, od Marka ću biti razdvojena jer on ima obaveze u klubu, pripreme na Zlatiboru, a kreću i utakmice i nova sezona. Nedostajaće i meni i Katji, ali izdržaćemo nekako... Mada, on ume, kada ima bukvalno nekoliko sati slobodno, da sedne u avion i dođe u Budvu da nas vidi."
- završava Kaća Grujić.

 

Žena jednorog! Promenila lični opis, a muža naziva smaračem!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>