Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić je veliko razočarenje za Lepog Miću! Sa gađenjem govorio o njoj!

Tek nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga 6" shvatio je neke stvari... Anđela Đuričić je veliko razočarenje za Lepog Miću! Sa gađenjem govorio o njoj i njenim fetišima!

Anđela Đuričić je veliko razočarenje za Lepog Miću! Sa gađenjem govorio o njoj! Screenshoot/Instagram




U emisiji "Narod pita" gosti su bili Aleksandra Nikolić, Bojan Simić i Lepi Mića, gde je on priznao da je razočaran u Anđelu Đuričić.


"Ja sam prošle godine imaoi konflikte sa Anđelon jer sam imao svoj stav. Ja sam rekao da je ona najbolja, ali među devojkama koje su se tad ponašale loše, a u spoljnom svetu da nije baš tako, ali se ispostavilo da sam u pravu. Ja sam rekao da Zvezdan nije slučajno ostavio Anu, zaljubio se u Anđelu, a ulazak Ane ga je poremetio. 

Ja sam rekao da verujem u to i podržao sam jer sam primetio da ima emocija. Ja sam se razočarao u Anđelu kad sam video da miriše nečiji prdež i liže noge, a za to opravdanje ne postoji."
- govorio je Mića.


Lepi Mića smatra da Anđela treba da se javi Moki Slavniću jer je stao uz nju kao niko:


"Razočarao sam se, u redu je intima, imali su s*ks, ali da je pokazala kako su u nečemu bliski. Smatrao sam da ona kapira neke stvari, zaljubila se, ali neke stvari. Šta je sve uradila, a ona sad povlači poteze, njega proziva, a to je jako ružno.


Ona treba da se javi Moki Slavniću jer je čovek stao uz nju kao niko, ali to govori o njoj. Ja sam stao uz nju kad je njoj bili najteže i opet bih stao. Taj fetiš, to je za mene bolesno. 

Ona kad je izašla tek je shvatila šta je uradila i sve kritike koje je dobila od najmilijih ljudi, pa pokušava da tera kontru."








Aleks Nikolić kaže da je čitala razne naslove ali da te snimke nije gledala:

"Nije moguće izbeći izjave nekih ljudi i klipove, ali ja nisam imala želju da gledam te stvari, ali sam čitala razne naslove."

"Treba pogledati kako bi čovek shvatio šta treba da radi, a šta ne. Ona sad glumi Helgu koja je otresita, pogubljena je i nema osećaj za realnost. Ja bih opet stao iz a nje, ali ti fetiše mi se gade i ružno je"- izričit je Lepi Mića.

 

Oženio se Uroš Ćertić! Znala je da ću biti njen muž!




Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>