Zadruga

Parovi

Milena Kačavenda se javno izvinila i zahvalila Zvezdanu Slavniću!

Kuma nacionale, Milena Kačavenda javno se izvinila i zahvalila Zvezdanu Slavniću, nakon svega što se dešavalo pri samom kraju rijalitija "Zadruga 6" ali i nakon toga. On ju je više ispoštovao nego Ana koju je branila.

Milena Kačavenda se javno izvinila i zahvalila Zvezdanu Slavniću! Screenshoot/Instagram





Milena Kačavenda i Ana Ćurčić poznaju se skoro 30 godina ali stvari su malo izmakle kontroli i posle svega deluje kao da je ovo prijateljstvo završeno i to najedan veoma loš načina.



Milena je juče demantovala da je uzimala novac od fanova Ane Ćurčić ali je i priznala koliko je razočarana jer se Ana tako ponela prema njoj nakon završenog rijalitija.


Oglasila se i Ana Ćurčić putem lajva i rekla tada da je želela sa Milenom da sve to rešiti u četiri zida ali pošto je Kačavenda nastavila da iznosi javno ono što ima da kaže, Ana ju je blokirala i stavila tačku na 30 godina prijateljstva.


Kačavenda se sada javno izvinila Zvezdanu Slavniću ali i zahvalila jer ju je on više ispoštovao nego njena dugogodišnja prijateljica Ana.






"Da li je Milena preterala sa svojim izjavama? Jeste, Milena je bila ostrašćena i preterala je. Ja kažem Milena jeste bila ostrašćena u odbrani svoje drugarice u želji da se za vek i vekova reši zlostavljača. Mogu da kažem da sam najviše preterala u njenoj odbrani, najviše sam preterala u ratu sa porodicom Slavnić jer sam ih vređala nemilice. 


Moram danas da priznam da me je Zvezdan Slavnić više ispoštovao nego Ana Ćurčić. Više puta sam navela da mi Zvezdan Slavnić nikada u životu meni nije uputio ružnu reč, niti je u životu meni nešto ružno uradio."
- priznaje Milena.







Milena još dodaje da Slavnić mlađi nikada nije rekao ružnu reč za nju, iako je ona njega bez zadrške napadala:


"Kada su ga pitali: "Ko je ta Milena Kačavenda i zašto vas toliko napada", on je jednu stvar izgovorio, a to je: "Zaista ne znam, ja sam samo bio tu da joj pomognem kada joj je muž bio na koledžu". To je sve što je Zvezdan Slavnić nakon svoje diskvalifikacije do dana današnjeg za mene rekao i na tome moram da mu se zahvalim. 


Nije ulazio u dublje i ružne priče, a potpuno svestan da jedni razlog što sam ga napala svim silama i svim raspoloživim sredstvima, a to je jezik i njegovu porodicu koja po mom mišljenju nije smela nikada da kaže ružnu reč za Anu, je samo bilo zbog Ane. Ja sa tim čovekom kao Milena Kačavenda, lično i personalno, nikada ružnu reč nisam razmenila. Od Aninog izlaska nisam dobila nijedno hvala, a nisam ga iskreno ni očekivala."
- završava Milena.






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>