Region

Svet

Slavica Ćukteraš u policiji! Prijavila je bivšeg muža!

Pevačica Slavica Ćukteraš u policiji! Prijavila je bivšeg muža zbog pretećih poruka koje je dobijala od njega, a sve zbog borbe za starateljstvo nad zajedničkim detetom!

Slavica Ćukteraš u policiji! Prijavila je bivšeg muža! Screenshoot/Instagram





Pevačica je prijavila novosadskoj policiji bivšeg muža i bivšeg golmana Vladimira Avramova, zbog pretnji koje joj je uputio, prenose domaći mediji. Izvor za Telegraf kaže:



"Ona je prijavu podnela juče, nakon što joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom."




Iz policijske uprave Novi Sad mediji su dobili potvrdu da slučaj jeste prijavljen. 



Vladimir Avramov je trenutno u inostranstvu i kada se bude vratio, biće saslušan i biće mu izrečene hitne mere zabrane prilaska.


Slavića Ćukteraš razvela se od muža 2020. godine i tada je rekla da tu nema ništa senzacionalno i da je najbitnije da dete bez obzira na sve ima oba roditelja. 


"Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru." - ispričala je ranije Slavica.









Bivšeg supruga je tada hvalila, kako je dobar otac, veliki gospodin i divan čovek:

"Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. 

Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po."




"Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna." - pevačica je bila tada sigurna u ono što priča, a šta se dogodilo i čemu pretnje, ostaje nam da saznamo.

 

Retrogradna Venera u Lavu vraća vam bivše ljubavi u život!

Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>