Region

Svet

Šta je policiji ispričala devojka koja bila pored Vidoja Ristovića kada je preminuo!

Evo šta je policiji ispričala devojka koja bila pored Vidoja Ristovića kada je preminuo! Njegov otac Miša Grof se i dalje drži priče da je njegov sin bio na masaži. 

Šta je policiji ispričala devojka koja bila pored Vidoja Ristovića kada je preminuo! Screenshoot/Instagram




Viktor Ristović, poznat javnosti kao Miša Grof i otac Vidoja Ristovića i dalje se drži priče da je njegov pokojni sin tada bio na masaži. Takođe preti da će obaviti imena muškaraca sa kojima je Nikolina Pišek, njegova snajka, varala Vidoja.


Devojka D.B kako Kurir nezvanično saznaje, koja je bila sa Vidojem, 8. maja, kada je preminuo, policiji je ispričala da je Vidoje kod nje u stan došao dan ranije, oko 21.30 sati i da joj je doneo haljinu za rođendan. 


Ona je ispitana na licu mesta i rekla je da je po zanimanju fizioterapeut i da Vidoja poznaje oko godinu dana. Navela je da je on u braku sa Nikolinom Pišek.


Izvor još dodaje:


"Policajcima je ispričala da je Vidoje popio jednu čašu votke nakon čega su imali odnos. Posle toga je zaspao. U nekom trenutku, kako je ispričala, on je prestao da hrče, što do tada to nije bio slučaj i njoj je to postalo sumnjivo. 

Prišla mu je kako bi proverila da li diše, ali je ustanovila da on ne daje znake života. Tada je pozvala policiju i Hitnu pomoć, a onda i Vidojevu majku"




Miša Grof se došao u stan u kojem je, kako je policija utvrdila, D. B. bila podstanarka.






"I Miša Grof je dao izjavu na licu mesta. Rekao je da je njegov sin prethodne večeri bio kod njega u stanu i da je odande otišao oko 19 sati kao i da mu nije poznato da je njegov sin imao neki zdravstveni problem, te da ne zna zbog čega je mogao da premine." - ispričao je izvor.

Obdukcijom je utvrđeno da je Vidoje preminuo usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla. 

Hemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Vidoje Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholisanosti, sa 2,83 promila alkohola u krvi.
 

Životinjski proteini koče naš imunitet i oduzimaju nam energiju za varanje! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>