Style

Ljubav

Retrogradna Venera u Lavu vraća vam bivše ljubavi u život!

Retrogradna Venera u Lavu od 23. jula, vraća vam bivše ljubavi u život! Ovo će naviše pogoditi tri znaka Zodijaka, a u pitanju su Ovan, Lav i Strelac.

Retrogradna Venera u Lavu vraća vam bivše ljubavi u život! Svet Plus






Kada je planeta retrogradna to znači da nas vraća na nešto već viđeno, odnosno na nešto staro. Venera je planeta ljubavi, lepote, estetike. Ona utiče na sposobnost da volimo, a kada je još i u znaku Lava, dodaje posebne karakteristike ovom delu našeg života.



Romantični odnosi biće snažno izraženi, a venera u Lavu kreće retgogradno 23. jula pa će nam doneti mogućnosti da se vratimo na nešto što je bilo ranije, da obnovimo neku staru ljubav.


Period nije povoljan za nove ljubavi, a i vraćanje na stare može se pokazati kao greška.


Svih dvanaest znakova Zodijaka biće pod uticajem retrogradne Venere ali će najveći uticaj imati na Ovna, Lava i Strelca. Ovaj period trajaće od 23. jula do 2. septembra 2023. godine.



 

Požuteli okviri prozora mogu ponovo biti kao novi!









Ovan

Vi ćete obnoviti kontakt sa nekim bivšim partnerom. On će snažno poželeti da se vrati u vaš život ali znajte pod ovim uticajem planeta ovo može na kraju ispasti kao greška jer čim ovaj period prođe, vaša osećanja se mogu potpuno preokrenuti. 


Period nije dobar ni za započinjanje novih veza.



Lav

Ovaj znak biće najviše pogođen pod uticajem retrogradne Venere u Lavu. Leto će biti uzbudljivo i imaćete dosta novih poznanstava ali će i nalet prošlosti biti snažan.


Stoji mogućnost da se pomirite sa nekim iz prošlosti i da svedete račune ako već niste ali može se desiti i da tokom ovog perioda napravite grešku jer ćete se vratiti unazad u emotivnom smislu.



Strelac

Retrogradna Venera u Lavu donosi vam pojavljivanje osobe koja se trenutno ne nalazi u vašem mestu. To je neko sa kim niste bili u kontaktu jedan duži period. Ta osoba može da bude čak i druge nacionalnosti. 

U svakom slučaju očekujte pojavljivanje stare ljubavi ali razmislite dobro o svojim narednim koracima.




Bik, Škorpija i Vodolija biće pod nepovoljim uticajem i non stop će razmišljati o bivšoj vezi, nekoj staroj ljubavi, nedovršenoj priči.
 

 

Da li znate da postoji hleb za mršavljenje? Možete ga sami pripremiti! (RECEPT)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>