Ostalo

Sme�no

Održan drugi festival pasa svih rasa - Ulični psi!

Održan drugi festival pasa svih rasa "Ulični psi" na Kalemegdanu! Ove godine smo u saradnji sa JKP Veterinom Beograd uspeli da pronađemo dom za 13 kuca.

Održan drugi festival pasa svih rasa - Ulični psi! Foto phot.dog




Veliko interesovanje vlasika i ljubitelja pasa je i ovoga puta bilo na festivalu pasa svih rasa pod nazivom “Ulični psi”. Preko 25.000 posetilaca  ukazuje na to da ova divna manifestacija pretenduje da postane omiljeni događaj u Beogradu. Tokom tri dana na Kalemegdanu okupili su se svi oni koji su deo pet industrije i koji dele istu vrednost, da su ljubimci naša porodica.






Posetioci su mogli da se upoznaju sa najnovijim trendovima u tretiranju svojih ljubimaca, da saznaju kako se bira pas po meri i kakve odgovornosti ljubimac nosi sa sobom. Imali su prilike i da se posavetuju sa veterinarima oko svih pitanja vezanih za ljubimce, da saznaju iz prve ruke šta je sve potrebno da bi pas bio srećan i zdrav, ali i koliko psi doprinose razvoju naše dece. 






I ove godine je takmičenje pod nazivom Temptation bilo velika atrakcija, čak 173 učesnika je prošlo kroz poligon koji je organizovao Animal Rescue Serbia. Preko 4000 fotografija vlasnika sa svojim ljubimcima nas je uverilo da je pas čovekov najbolji prijatelj. Kako je cilj festivala širenje svesti o važnosti ovih životinja u našim životima, akcenat je stavljen i na udomljavanje. Ove godine smo u saradnji sa JKP Veterinom Beograd uspeli da pronađemo dom za 13 kuca. Pet friendly opština Stari Grad i JKP Tvrđava Beograd su i ove godine pomogli da se održi ova manifestacija koju naš glavni grad svakako i zaslužuje.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>