Zadruga

Parovi

Moka Slavnić o raskidu Zvezdana i Anđele! Kod nas se vraćati neće!

Moka Slavnić se oglasio o raskidu svog sina Zvezdana i Anđele Đuričić! Istina je da su raskinuli, ali to je njihova stvar. Kod nas se vraćati neće!

 Moka Slavnić o raskidu Zvezdana i Anđele! Kod nas se vraćati neće! Screenshoot/Youtube




Svi smo videli koliko je Moka bio za to da njegov sin i Anđela budu zajedno, hvalio je snajku na sva usta i bio veoma zadovoljan što su u stanu kod njega.


Sada kada je vezi došao kraj, Moka Slavnić kaže da je to njihova stvar i da se on mešati neće ali je naglasio da se Anđela u njegov stan vraćati neće.


Anđela Đuričić je otišla u rodnu Crnu Goru kod roditelja, dok je Zvezdan ostao u stanu kod oca Moke Slavnića.


Moka Slavnić se oglasio za Blic:


"Istina je da su raskinuli, ali to je njihova stvar. Ja se u to ne mešam, neka rade kako žele. Zvezdan je sa mnom u stanu, ona je otišla i kod nas se vraćati neće. 

Ne znam da li su njene stvari i dalje tu i nema meni šta da bude žao, kao što sam rekao, ja se njima ne mešam i to nema veze sa mnom."





Izvor blizak Anđeli je malo razjasnio situaciju:


"Anđela je šokirala prijatelje i porodicu kada im je rekla da je raskinula sa Zvezdanom! Do pre samo nekoliko dana govorila je o njemu u superlativu ali i o zajedničkoj emisiji koju rade na Hajp televiziji. 

Ipak, juče je najbližima rekla da ne može više da izdrži veliki pritisak javnosti i da je odlučila da zauvek raskrsti sa Zvezdanom."


 

Ljubavni horoskop za narednih šest meseci! Velike ali lepe promene!









Đuričićevoj je najviše smetalo ponašanje Zvezdana Slavnića jer je previše vremena provodio u izlascima bez nje:

"Kada su izašli iz "Zadruge", oboje su imali višak slobodnog vremena. Slavnić se uželeo noćnih izlazaka sa svojim drugarima, pa je s njima provodio i dane i noći. Za to vreme Anđela je sama sedela u stanu... 

Jedno vreme to joj nije smetalo, ali onda ga je nekoliko puta pitala da je povede sa sobom, a on nije hteo! Anđeli je to teško palo, naročito zato što nema prijatelje u Beogradu, svi su joj u Crnoj Gori, pa je morala da ostaje sama kod kuće."




Izvor za Informer još dodaje:


 
"Kada se u subotu vratio iz grada, rekla mu je da ne želi više da bude sa njim, makar na neko vreme dok se ne dovede u red! U početku je negodovao, ali je na kraju prihvatio njenu odluku. 

Spakovala se i u nedelju se vratila u rodne Đenoviće kod svojih roditelja. Tamo želi da se odmori, dođe sebi i vidi šta će dalje sa svojim životom."

 

Ideja za ručak: Crnogorski raštan! (RECEPT)



 
 

Led u kafićima i restoranima brze hrane je najveće leglo bakterija!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>