Ostalo

Sme�no

Požuteli okviri prozora mogu ponovo biti kao novi!

Bela plastika, kao što su  utičnice, prekidači za svetla, daljinski uprvaljači... Sve ovo, kao i požuteli okviri prozora mogu ponovo biti kao novi!

 Požuteli okviri prozora mogu ponovo biti kao novi! Svet Plus







Bez preteranog truda možete rešiti ovaj problem.

Kada su u pitanju električni uređaji morate voditi računa i najbolje je da struju isključite pa tek onda krenete sa čišćenjem. Nakon čišćenja ostavite da se neko vreme uređaj suši pa tek onda uključite struju.


Pasta za zube može biti veoma korisna kada je čišćenje u pitanju i ona se koristi tako što se detaljno razmađe po belim površinama, ispolira nekom nežnijom krpom, a zatim drugom koja je vlažna.


Sok od limuna iscedite i tuferima nanesite na površine koje želite očistiti. Ostavite nekoliko minuta pa prebrišite vlažnom krpom.

Limunov sok neće baš uvek pokazati želejni rezultat ali svakako prvo probajte sa njim, pa tek onda pređite na neka jača sredstva.


Hidrogen koji koristimo za farbanje kose, takođe daje dobre rezultate u čišćenju požutele plastike. Njega bi trebalo vaticom ili tuferom naneti na požutele površine i uviti alu folijom. Nakon nekog vremena proverite rezultate.








NAPOMENA:

Hidrogen nikako ne stavljati metalne delove jer može korodirati.



Na ovaj način možete očistiti i spoljašnjost veš mašine, miksera, mikrotalasne i slično.

 

Jelovnik za fasting dijetu koja je zaludela svet! Daje fantastične rezultate!




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>