Svet

Region

Pred spektakl u Beogradu bend Scorpions na sceni sa Hajdi Klum! (VIDEO)

Ostalo je još pet dana do produkcijski najvećeg inostranog koncerta u Srbiji, 25. juna u Štark Areni! Pred spektakl u Beogradu bend Scorpions na sceni sa Hajdi Klum!

Pred spektakl u Beogradu bend Scorpions na sceni sa Hajdi Klum! (VIDEO) Foto: Marc Theis




Svetske rok zvezde, grupa Scorpions, za samo nekoliko dana dolaze u Beograd u okviru aktuelne „Rock Believer“ evropske turneje – u nedelju 25. juna u Štark Areni. Prema podacima sajta za prodaju ulaznica tickets.rs trenutno je ovaj koncert najtraženiji od svih događaja u Srbiji, a to prvo mesto je opravdano, s obzirom da će ovo biti produkcijski najveći inostrani koncert u Srbiji ove sezone, na kome rade čak četiri međunarodna tima.


Grupa Scorpions trenutno puni svetske dvorane i stadione, a nedavno im se na bini u Kelnu pridružila i čuvena Hajdi Klum, doduše posle koncerta, da oda priznanje ovom izuzetnim bendu. Fotografije iz Kelna dostupne su na društvenim mrežama benda, Facebook i Instagram.








Pored Hajdi Klum, veliki poklonik grupe je i čuveni modni dizajner Žan Pol Gotije, koji se fotografisao sa bendom koji mu je potpisao omot omiljenog albuma.


Ulaznice za koncert Scorpionsa  mogu se nabaviti online i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.


Publika će na koncertu uživati u brojnim hitovima, među kojima su: “Still loving you” , “Wind of Change”, “Send me and Angel” , “Rock You Like An Hurricane”, “Blackout” , “Dynamite” i mnogi drugi.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>