Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 19. juna do 25. juna 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




OVAN

Hrana

Sedmica u kojoj postoji pritisak na vas, vašu energiju i mentalni sklop. Bas iz ovih razloga može doći do neumerenosti u ishrani, jer možete hranom „daviti“ osećanja koja vas uznemiravaju.

Ljubav

Potencijalni problem u partnerskim odnosima može stvarati različit pogled na iste situacije. Na primer – vezano za finansije ili porodične odnose….ili pak – da vi odnos sa voljenom osobom vidite kao zadovoljavajući i stabilan, dok druga strana smatra da joj ne posvećujete dovoljno pažnje i ne tretirate je kako treba. O svemu se može razgovarati, razjasniti, oko svega se može dogovoriti – potrebno je samo da pokušate. Slobodni Ovnovi – izuzetno aktivan i povoljan period za provod i ljubavne vezice i veze se nastavlja i dalje. Jaka hemija sa nekim može učiniti da brzinski uletite u avanturu.

Posao

Nešto jednostavnija poslovna sedmica je pred vama. Ne, neće sve ići opušteno i lagano – ali će definitivno ići brže nego do sada. Lako ćete se dogovarati, biti vrlo često u pokretu i aktivni (moguća su i kraća poslovna putovanja, kursevi i seminari), sa dosta uspešnih kontakata sa saradnicima. Umećete da sa manje napora pronađete rešenja koja su vam potrebna, pogotovo u administrativnim i papirološkim zavrzlamama. Finansijski se nećete proslaviti, najpre zbog loših ulaganja i preteranih troškova.

Zdravlje

Naglašeniji stres, problemi sa probavom. Stariji – osetljivi krvni sudovi i oscilacije pritiska.

 



BIK

Hrana

Omiljenom hranom  „gasite“ nervozu i napetost. Pokušajte bar nekad da odolite najdražim jelima, pogotovo slatkišima. Takođe, preporučuje vam se da više konzumirate supe, čorbe, variva.

Ljubav

Situacije u kojima nezadovoljstvo izlazi na površinu ili u kojima imate osećaj da ste partner i vi „zaglavljeni“ – treba rešavati razgovorom. Ali ne onim dramske prirode sa mnogo huke i buke – već onim kada se iskreno i emotivno otvorite jedno pred drugim. Evidentno je da je neka promena u vašem odnosu neophodna – zato razgovarajte, ne sakrivajte ono kako se istinski osećate. Slobodni Bikovi – vrlo pozitivno, ali istovremeno i burno vas može „aktivirati“ neko koga upoznajete preko prijatelja, društvenih mreža ili pak – u vašoj okolini. Ne očekujte previše od ove priče, samo uživajte u njoj.

Posao

Neophodnost da po pitanju finansija i na dalje budete maksimalno oprezni. Neke fine prilike se mogu otvoriti za zaradu, ali su one prolazne i ne mogu suštinski stabilizovati vašu materijalnu situaciju. Zato – vrlo promišljeno raspolažite novcem. Što se poslovnog dela tiče – pred vama je nedelja sa manje tenzija a više poslovnih prilika i korektnih rezultata. Pogotovo od sredine nedelje kada se aktivira vaše polje pregovora, susreta, komunikacije. Ulazite u dane olakšanog razumevanja sa saradnicima.

Zdravlje

Osetljiv stomačni deo. Stariji Bikovi – pritisak.

 

BLIZANCI

Hrana

Za vas je tokom ove nedelje najbolje sve ono što je „na kašiku“, kao i sve vrste povrća – najpre kroz salate, ali može i grilovana, čak i pržena varijanta. Izbegavajte mlečne proizvode.

Ljubav

Za vas bi u ovoj nedelji važio moto „ispeci pa reci“, pogotovo ako se suočavate sa nekim sumnjama ili nedoumicama vezanim za partnera….ili još kompleksnija varijanta – ako ste vi pod sumnjom od strane voljene osobe. Impulsivnost vam sada u svakom slučaju neće ići na ruku jer se lako od par ishitrenih reči može razviti žustra rasprava. Neki od vas u ovom periodu mogu da se upuste u tajnu ljubavnu priču, prilično komplikovanu. Što se tiče slobodnih – vas svakako neće držati mesto. Pored dobre zabave koja vam sledi – ima tu i solidnih šansi za nova poznanstva i zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom.

Posao

Ulazite u period koji aktivira veće promene na poslovnom planu. Neke od njih će biti baš ono čemu ste se nadali, neko će se poradovati i poboljšanju u finansijskom sektoru….ali biće i onih kojima će ovi dani doneti neizvesnost, čudne i zbunjujuće informacije ili nagle promene (pa čak i prekide) u dogovorima i saradničkim odnosima. Brzopletost vam ovih dana neće ići na ruku pa zato dobro razmislite i odmerite svoje reči i postupke u određenim situacijama koje se postave ispred vas.

Zdravlje

Mogući problemi sa alergijama. Kod starijih – krvni pritisak. Potrebno je više opreza u saobraćaju.

 
 

Preporuka nutricioniste! Najbolji način da smršate posle pedesete godine!








RAK

Hrana

Zaboravite klopanje po restoranima ili brzu hranu i okrenite se zdravim obrocima i domaćoj kuhinji. Stomak vam je osetljiv – pomozite mu  laganim varivima. Što više svežeg povrća, najpre u vidu salata.

Ljubav

Ulazak Sunca u vaš znak će vas pokrenuti. Stvari će u partnerskim odnosima polako početi da dolaze na svoje mesto – neće sve biti rešeno do kraja nedelje, ali ćete napraviti prave korake i poteze. Razgovarajte iz srca – tako ćete najbolje čuti i razumeti jedno drugo. Postoje reči i informacije koje prećutkujete – i partner i vi – bliži se vreme da se sve skriveno iznese na svetlost dana. Slobodni Rakovi osećaju simpatije prema nekom, ali još uvek nisu spremni da se pred tom osobom otvore. Dok ne osetite da je vreme za to – budite u društvu prijatelja, oni su vaša najveća podrška i savetodavci.

Posao

Poslovni zastoj, za koji ste jednim dobrim delom sami krivi – sada mora da se rešava. Ulazak Sunca u vaš znak daće vam volju i snagu, pokrenuti vas ali pokrenuti i vašu potrebu da zablistate i dokažete se. Saradnički i odnosi sa kolegama će uglavnom funkcionisati korektno i bez većih zastoja. Moguće je da čekate neke informacije koje nikako ne dolaze, ili vas muče papirološka pitanja. Ukoliko se to ne reši u ovoj nedelji, u sledećoj hoće. Finansijski segment je trenutno mesto uspona i padova. Stabilnosti nema.

Zdravlje

Problemi sa probavom, meteoropatske reakcije, alergije.

 

LAV

Hrana

Za vas bi bilo najbolje da se okrenete zdravijem načinu ishrane – da izbegavate mesne prerađevine i šećer, a da više konzumirate povrće, voće i sve ono što je „na kašiku“.

Ljubav

Nije ova sedmica (kao ni celokupan period) ni malo jednostavna ni za odnos sa partnerom, a ni za vas lično. I dalje se u vama na dnevnoj bazi smenjuju osećanja i raspoloženja – kako god da se partner ponaša (pa čak i besprekorno) – vama to neće biti dovoljno da biste bili smireni. Moguće su veće oscilacije u vašem odnosu, pa čak i po koja prilično žučna rasprava. Jednostavno, neke vaše želje i zamisli voljena osoba ne ispunjava ili ostvaruje samo delimično – i to je suština svih nemira koji postoje. Slobodni Lavovi – fenomenalna nedelja ako hoćete brzinsko zaljubljivanje i avanturu.

Posao

Kod nekih Lavova – poslovna ponuda kao grom iz vedra neba. Pa još dobra. Taman prilika da ostvarite svoje ambicije i da se dokažete. Kod nekih drugih pak – samo grom iz vedra neba, ali bez poslovne ponude. Na primer – neočekivano burna radna nedelja koja će iscrpeti sve vaše snage. Ili – kratkotrajna ali intenzivna rasprava sa nadređenim. Ili – neki vid reorganizacije, promene koji vam je istumbao sve planove. Ako ste od „ovih drugih“ – situacija će se srediti i smiriti, koliko god bila burna na početku.

Zdravlje

Stres, alergije, problemi sa pritiskom.

 

DEVICA

Hrana

Prijaće vam i mleko i mlečni proizvodi, a najviše će vam odgovarati jogurti i sve vrste kiselog mleka. Možete ih kombinovati i sa voćem i sebi pripremiti ukusnu i zdravu poslasticu.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom može biti čudna, nerazumljiva. Kao da se ovih dana kroz reči mimoilazite – što kod nekih parova može doneti pojačanu sumnju i ljubomoru. Samo se trudite da bolje čujete jedno drugo – i proći ćete mnogo lakše kroz ovu nedelju. Pravite zajedničke planove – za izlaske sa prijateljima, za odmor, za letovanje – za momente koji će vas oboje opustiti i doneti laka i lepa osećanja. Slobodni – prijatelji i izlasci, zabava sa njima – činiće vam dobro i u društvu ćete se osećati najbolje. Ima više prilika pred vama, samo gledajte da se po svom starom dobrom običaju ne „uhvatite“ za najkomplikovaniju.

Posao

Vaši planovi neće ići onim tokom koji ste zamislili, što vam može pojačavati nervozu i remetiti vam koncentraciju. Moraćete da se prilagodite tim promenama i pažnju posvetite onome što je u ovom trenutku ostvarivo, što možete da sprovedete. Gledajte da u ovoj nedelji budete baš lepo fokusirani na ono što radite i dogovarate, jer delujete kao da vam je pažnja rasuta na više strana. Od samog početka nedelje je moguće neko finansijsko poboljšanje ili jači prilivi. Pametno raspolažite novcem.

Zdravlje

Pod stresom ste. Moguće su alergije i oslabljen imuni sistem.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>