TV Show

Parovi

Anđela Đuričić: Zvezdan je ženskaroš, ali se nadam da sada želi miran, porodičan život!

Anđela Đuričić je u jednom intervju otkrila planove za budućnost. Zvezdan je ženskaroš, ali se nadam da sada želi miran, porodičan život! I dalje želim budućnost i decu sa njim...

Anđela Đuričić: Zvezdan je ženskaroš, ali se nadam da sada želi miran, porodičan život! Screenshoot/Instagram





Anđela Đuričić, diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 6" zajedno sa svojim starijim ljubavnikom Zvezdanom Slavnićem, a sada je progovorila o planovima za budućnost, o Zvezdanovoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić ali i o Aci Buliću.



Anđela je za Informer ispričala kako joj se dogodila ljubav sa Zvezdanom Slavnićem i da je to zapravo bilo "na prvi pogled":


"Trudila sam se da ne uđem u vezu sa Zvezdanom, ali to je bilo jače od mene. Zbog njega sam pogazila sva svoja moralna načela. Kad me je uhvatio za ruku i rekao da mu je stalo do mene, sve je palo u vodu. Sad shvatam da je to bila ljubav na prvi pogled!"







Na pitanje u šta se tačno zaljubila Anđela kaže "u sve":


"Nikad ranije nisam upoznala muškarca poput njega. Lep je, ali me je privukao njegov karakter. Duhovit je, pažljiv..."


Prešla mu je preko flerta sa Aleks Nikolić, preko prevare sa Majom Marinković, a znala je i da je varao svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić:

"Muškarac koji voli žene sa 20 godina voli ih i sa 40, pa i 60. Jednom ženskaroš, uvek ženskaroš! Zauvek će voleti da pogleda ispod ženske suknje.


Međutim, verujem da Zvezdan sada želi miran porodičan život. Ima ćerku od 18 godina, ali priželjkuje sina. Želim da mu rodim tri sina! Sve što sam pričala u "Zadruzi" da bih volela s njim da ostvarim i dalje mislim."



Đuričićeva je optuživala Anu Ćurčić da je slagala sve što je iznela o njihovom odnosu, evo šta sada o tome kaže:

"Ana i Zvezdan najbolje znaju šta se dešavalo između njihova četiri zida. Pravila je od njega monstruma, a onda mu napisala ljubavnu pesmu. Volela ga je, ali nije htela da prizna! 








Za sve što sam mislila da laže na kraju je ispalo da je baš tako iako nisam imala nijednu informaciju iz spoljnog sveta. Osećaj me ne vara! 

Verujem da je varala Zvezdana sa Acom Bulićem. Sudeći po njegovim izjavama da su se viđali i išli na ručkove ali i njihovom sadašnjem odnosu, ispada tako... Sumnjiva mi je bila priča da se odjednom pojavio njen bivši dečko i da trinaest godina nisu bili u kontaktu."



Anđela na kraju opisuje koliko je srećna što je dobila posao voditeljke:

"Na televiziji Hype vodimo emisiju "Na kafi sa Anđelom i Zvezdanom". Biće to opušteni razgovori, na naš način. Prvi gost nam je Aca Lukas. Mnogo sam srećna što sam dobila ovu šansu!"
 

Luna Đogani i Marko napravili bajku za svoju ćerku!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>