Zadruga

Parovi

Narod pita: Ana Ćurčić u svađi sa Ivanom, javila se i Šmizla! (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" gosti su bili Ana Ćurčić, Ivan Marinković i Zorica Marković, a "zabave za široke narodne mase" nije nedostajalo. Ana u svađi sa Ivanom, a javila se Šmizla...

Narod pita: Ana Ćurčić u svađi sa Ivanom, javila se i Šmizla! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Ivan Marinković nije krio svoju netrpeljivost prema Ani i Zorici, pa ih nije štedeo, ali ni one njega.

"Sad ću da pričam o tvojoj kocki, sad ću da ti kažem ime i prezime čoveka sa kojim si bila u Ušću... Ali Anči, ja znam da je tvoj priajtelj tu, on je meni mnogo učinio u životu. Ja sam ovde došao sam." - rekao je Ivan.

 

Muškarac Škorpija: Zašto od njega treba bežati?!




 



 




U program se uključila i Šmizla koja je Anu Ćurčić optužila da ju je "zavrnula" za novac ali i da je Zvezdanu Slavniću bila neverna.


"Ovde je Jovana Šmizla. Želim puno da pozdravim Ivana, mnogo bih volela da čujem šta dotična misli o ovom prijateljstvu." - rekla je Jovana.


"Ona je trebala da uđe, njoj je tužba spremna, može da kaže sve što hoće." - kazala je Ana.


"I ti koja juriš svog muža sa nožem po kafanama a ja te spašavam. Bila si sa celim Partizanom, poruke imam, sve znam sa kim si bila. Nemoj da me vučeš za jezik. Znam i zbog čega nisi ušla u Zadrugu." - govorila je Ana Ćurčić.



Šmizla je zatim optužila Anu da je ozbiljan manipulator, lažov i da je ušla u rijaliti "Zadruga 6" da rasčupa Aleks i Anđelu Đuričić.

"Nemoj da kažem javno ime sa kime si ga varala" - rekla je Ana.

"Ti znaš da si Acu varala sa Zvezdanom i Zvezdana sa Acom. Imam i ja slike i sve. Šta je sve radila dok je Zvezdan bio u zatvoru. Imala je nekoga u Švajcarskoj." - govorila je Šmizla.


Ostatak pogledajte u video klipu:




 




U studiju je došlo do haosa, pa je Zorica Marković okupala Ivana Marinkovića sokom:



 




Ako ste 13 godina bili sa njim i bili maltretirani da li je moguće da u 21. veku toliko trpite da ne priajvite nasilje i da se plašite tog šmekera na baterije? - pitao gledalac Anu Ćurčić.


"Da, da. Ja sam se patološki plašila Zvezdana i to vrlo opravdano. Šta manpulator može da uradi od žene kao što sam ja, ja sam preemotivna i oni samo takvim ženama mogu. Imate jake žene koje bi uzvratile udarac. Dobijala sam batine, bila sam toliko psiho-fizički maltretirana da nisam više imala ni mogućnost izbora. 

Izbor je bio ono što mi je on govorio. Imala sam strah i u Zadruzi. Bila sam u kandžama manipulatora, sociopate i čoveka koji me zlostavlja. Nemate tad nikakvo pravo, on godinama od sebe pravi žrtvu."
- rekla je Ana.






 




Ana je dobila pitanje o Moki Slavniću:


"O njemu ću tek da pričam. On je proslavljeni sportista, e sad ćete videti. Imam toliko dokaza i za sve ću da ga tužim. Imam sve u telefonu. Za ovih 13 godina, ja sam jednom bila sa njim na ručku. Nikada nije došao kod nas. Pričao je takve laži o meni. 

On je nikakav otac, ništa. Pustio je sina na ulicu sa 14 godina. Čovek je se**ualni manijak, ego manijak. Samo ga žene zanimaju i donji veš. O sebi ima jedno mišljenje da je svemoguć. On i njegov sin imaju mnogo sličnih osobina."
- govorila je Ana.





 





 

 

Kuhinjske krpe pune mrlja i fleka, zablistaće ponovo kao nove! (RECEPT)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>