Ljubav

Style

Društvene mreže mogu nam otkriti da li je žena nesrećna u braku!

Beg iz realnosti pokazuje nam kakav život živimo, posebno onaj bračni, a društvene mreže mogu nam otkriti da li je žena nesrećna u braku!

Društvene mreže mogu nam otkriti da li je žena nesrećna u braku! Svet Plus







Danas su gotovi svi na društvenim mrežama, a neke navike koje imamo otkrivaju mnogo toga i mnogo više nego što mi mislimo.


Istraživanja pokazuju da mnogi ljudi preko društvenih mreža beže u svet fantazija i zapravo beže od toga koliko su nesrećni u svom privatnom životu.



Evo šta pokazuje da žena nije srećna u braku!


Ako na društvenim mrežama, žena odjednom počinje da više komunicira sa prijateljima suprotnog pola, prijateljima iz srednje ili osnovne škole, flertuje sa poznanicima, češće nego ranije lajkuje i komentariše objave tih ljudi, opsesivno proverava obaveštenja, pa se to još dešava i kasno uveče, noću, pa čak i rano ujutru, onda se svakako dešava nešto...

Da li možda krijete stvari od svog supružnika, pretvarate se da komunicirate sa nekim drugim?


 

Postoje četiri hormona koji su krivci za višak kilograma ali postoji i rešenje!







Ako radite ove stvari, znak je da tražite sreću na pogrešnom mestu. Ovako problemi neće nestati, samo mogu postati još veći.

Ukoliko dosta svog vremena i energije posvećujete određenim muškarcima preko mreža, to je jasan znak da nešto verovatno nedostaje u vašem braku.


Ovo se naravno može dešavati i muškrcima, a takvo njihovo ponašanje teško da će promaći njihovoj bračnoj partnerki, dok muškarcima treba više vremena da primete kako se njihova žena ponaša drugačije.


Neke od ovih stvari su naizgled bezopasne ali nisu i vi to vrlo dobro znate.








Mentalno ste odsutni dok ste na mrežama:

Provodite više vremena proveravajući šta se dešava ma društvenim mrežama dok je vaš partner kraj vas.

Komentarišete i dopisujete se sa ljudima na mreži u vreme kada biste mogli da budete sa partnerom.

Flertujete sa ljudima preko četova, pa čak i u komentarima.


Neke od ovih stvari mogu biti zabavne ali mogu vam i uništiti vezu ili brak.

Ako ste nezadovoljne time što je partner prvi počeo sa tim da vam ne posvećuje dovoljno vremena, sigurno nije rešenje beg u nešto nerealno. 

Porazgovarajte otvoreno o onome što vas muči.








Ako vam je zabavnije gledajući Tik Tok, Facebook ili Instagram, nego da sa partnerom šetate, pričate, gledate film ili izađete negde u provod, onda je očigledno da vaša veza ne ide u dobrom smeru.


Audio knjige, kursevi za strane jezike i istraživanja su nešto drugo... Čista zabava za kojom tragate negde drugde je jak pokazatelj da u vezi ne dobijate ono što vas interesuje i u čemu uživate.


Da bi se vaš odnos razvijao u pravom smeru, potrebno je da on bude fokus i vama i vašem partneru. Oboma treba da je vaša veza PRIORITET, a ne takozvani prijatelji na drušvenim mrežama.

Ako se i vi ovako osećate ili vaš partner/partnerka radi ovakve stvari, ne treba ćutati, vreme je za ozbiljan razgovor, vreme je da se stvari menjaju.
 

Salo sa stomaka možete skinuti samo na ovaj način!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>