TV Show

Parovi

Anđela Đuričić dobila osudu zbog veze sa Slavnićem! Otac može da joj bude!

U emisi "Narod pita" gostovale su Matora i Anita, a priliku su dobili i gledaoci da kažu svoje mišljenje. Anđela Đuričić dobila je osudu zbog veze sa Slavnićem! Otac može da joj bude! On ni po čemu nije momak koji bi joj odgovarao...

Anđela Đuričić dobila osudu zbog veze sa Slavnićem! Otac može da joj bude! Screenshoot/Instagram





U program uživo uključila se Zorica Lakić iz Podgorice koja je želela da porkomentariše Anđelu Đuričić:




"Što se naše crnogorke tiče to joj je najgori potez koji je uradila sebi i svojoj porodici. Zvezdan ni po čemu nije momak koji bi joj odgovarao. On bi joj otac mogao biti. Njena porodica se zaključavala, iz kuće nisu izlazili. Pomirila se sa njim, a u sve se klela da ga pogledati neće. Sva hajka je na njoj bila, za sve je bila kriva. 

Šta je Zorica sa Anom u toaletu radila sve. Zorica ju je svakako nazivala. Ono što je uradila je stvarno bilo ružno. Od Zvezdana nikad zaštitu dobila nije već je ona u njihovo ime stalno iznosila činjenice i branila se." -
rekla je gledateljka.



Ivana Šopić ju je upiatala kako komentariše to što je na karjau ipak ostala sa njim:



"Kao jako, jako loš potez. Ana joj je stalno ponavljala da mu bezuslovno veruje. Sa njim nikakve perspektive nema, ne znam šta je kod njega moglo da je privuče." - rekla je gledateljka.







Anđela Đuričić se ne obazire na ovakve komentare već živi punim plućima, pa je na svom Instagramu objavila fotografiju sa Zvezdanom Slavnićem i Acom Lukasom uz reči:



"Zvanično prva emisija "Na kafi sa Andjelom i Zvezdanom" je snimljena sa jedinstvenim i najboljim aleksandar_vuksanovic_official. U petak veče 16-og juna biće emitovana u 21:10h, kao i premijerno na youtube kanalu u istom terminu. Bilo nam je zadovoljstvo popiti kafu sa Lukasom, a nadamo se da će se i vama dopasti! Promjenite svoj termin za kafu i sutra veče nas pratite uz svoju omiljenu kafu od 21:10h... Hvala svima na podršci! "
 

Nataša Šavija i Osman Karić vode rat! Spremaj sinu vazelin!



Salo sa stomaka možete skinuti samo na ovaj način!


Ivana Šopić je sinoć zvanično potvrdila da će Ana gostovati večeras u emisiji "Narod pita". Publika i fanovi će dobiti priliku da joj postavlja pitanja, a Ana Ćurčić će moći da odgovori ali i pojasni sve kontradiktornosti zbog kojih je često na udaru kritika.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>