Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić iskreno o Ani Ćurčić! Nju je pojeo rijaliti! (VIDEO)

Aleks Nikolić je noćas bila gost u emisiji "Narod pita", iskreno je iznela svoje mišljanje o Ani Ćurčić. Smatra da je nju pojeo rijaliti i da je imala previše kontradiktornih postupaka.

Aleks Nikolić iskreno o Ani Ćurčić! Nju je pojeo rijaliti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Komentarišući učešće Ane Ćurčić, Aleks je rekla da je Ana mogla da bude Bog:


"Videla sam da je taj klip najgledaniji. Bio je 28.januar, moj rođendan. Ana je ušla, mi smo se skamenili. Ana samo da je ostala dosledna sebi i da nije pisala tu pesmu, da joj se nisu kosile reči i dela... 

Mnogo kontradiktornih je postupaka imala, njena kuma je napolju valjda izjavljivala druge stvari, ali da je ostala ovakva i da je završila i sasekla, da nije bilo ispuštanja duše, Ana bi bila Bog."


Aleks smatra da je Anu rijaliti pojeo i to objašnjava ovako:


"Gledala je da udovolji, da dokaže da ga ne voli, a opet je drugačije govorila, na primer, ono skidanje temperature... Anđela je bila tu pored njega kao devojka, da li mu je pomagala ili nešto, onda dolazi Ana i kao hoće da mu skine temperaturu. 

Sve u svemu, da joj se nisu kosile reči i dela mnogo bi bolje prošla, svaka joj čast i na drugom mestu."
- rekla je Aleks Nikolić.

 

Marija Bulat podelila fotografiju iz bolničkog kreveta! Marko ne zna o čemu se radi!







Voditeljka je dodala:

"On je zamolio da je pusti da se pobrine za njega, pritom je on ostavio Anu zbog Anđele i oni su zvanično u vezi, sada to nema smisla ni logike, a zameralo se Anđeli što ih nije pustila."


Aleks jedva čeka da Ana Ćurčić gostuje u emisiji i objasni neke svoje postupke:



"Čekaj, zašto bi ona skidala njemu temperaturu?! Sve je ostalo nedorečeno, jedva čekam da Ana gostuje i objasni, verujem da će i njoj dosta pomoći...

Treći dan pričamo da je Ana u pravu, mi nismo znali šta da radimo, te Anđela, te Ana, sve je bilo zapetljano. Videla sam da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić zajedno, mnogi nisu verovali da će opstati."











 

Muškatle će cvetati sve do kasne jeseni ako ih negujete na pravi način!





 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>