Style

Ljubav

Šta nam donosi nedeljni horoskop?! Astro pregled od 12. do 18. juna 2023. godine!

Šta nam donosi nedeljni horoskop pod uticajem Meseca u znaku Ovna ?! Astro pregled od 12. do 18. juna 2023. godine! Nedelja koja je pred nama traži posebno čuvanje psihe i energije jer može povećavati hronični umor, konfuziju ili sitnije zdrastvene probleme.

Šta nam donosi nedeljni horoskop?! Astro pregled od 12. do 18. juna 2023. godine! Svet Plus




U Novu nedelju ulazimo sa uticajem Meseca u znaku Ovna koji može da probudi lične talente, ali i veću samoinicijativu i želju da ove nedelje postavimo ciljeve. Merkur je ušao u svoj dom – znak Blizance u kome će boraviti do 27.06. što povećava energiju veće priče, igre, vedrine, akcentu na ulicu, decu, putovanja. 

U nedelji koja je pred nama izdvojiću da Saturn kreće retrogradno sa 7 stepena znaka Riba, ali da kraj nedelje donosi i Mlad Mesec u znaku Blizanaca koji će biti posebno izazovan u psihološkom smislu.. Merkur će biti u izazovnom aspektu sa Saturnom pa moramo paziti na reči, a neki planovi moraju sačekati, dok će Venera biti u punoj snazi pa ova nedelja može doneti vrlo intezivne emocije. 

Nedelja koja je pred nama traži posebno čuvanje psihe i energije jer može povećavati hronični umor, konfuziju ili sitnije zdrastvene probleme.



Ponedeljak 12. jun 2023. – Pokreni ambicije, ljubav i lične talente



Prvi dan nedelje nosi srećan aspekt izmedju Meseca i Venere, pa je odličan za ljubav, zaradu, poklone, ambicije, novi start, lične vrednosti, neku akciju i strast. Pozitivan aspekt izmedju Meseca i Marsa budi danas i hrabrost, ostavljanje jakih utisaka, rad na sebi, odlično vreme za lične talente, ali spontane susrete i lični razvoj. 

U porastu pulsirajuće migrene. Jaka potreba za pažnjom, ljubavlju i ličnim uspehom. Direktnost, iskrenost i potreba za napretkom može posebno pripadnike vatrenih znakova pokrenuti u dobrom smeru.



Utorak, 13. jun 2023.- Od akcije do smirenja

Mesec na poslednjim stepenima znaka Ovna može doneti lični balans, ambicije, ali i dosta društvenih odnosa, akcije zbog trigona sa Suncem, kao i ispunjenja. Medjutim večernji časovi mogu doneti izazove i nezadovoljstva praćena kvadratom izmedju Meseca i R Plutona u znaku Jarca praćena povredama, skandalima i preosetljivošću. 

Prelazak Meseca u znak Bik od 20:32 nosi vreme hedonističke energije, zaljubljive, ali i opuštenije energije. Potreba za uživanjem uvećana.

Inkonjukcija izmedju tranzitne Venere i Saturna nosi neravnotežu izmedju emotivnih odnosa i količine ljubavi koju dobijate. Možete osećati dodatnu odgovornost za voljenu osobu ili izvesna ograničenja na finansijskom nivou. 

Poruka ovog aspekta je da se usmerite ka svom samopouzdanju jer će to biti veoma važno za dalji tok emotivnih odnosa. U porastu hladnije okruženje ili u toku ovog dana osećanje skrivenog pada zbog kontakta sa sebičnim ili hladnim osobama.

 

Šišanje i feniranje, a frizura već sutradan ne izgleda lepo! Evo nekoliko saveta!








Sreda, 14. jun 2023 - hedonizam i emotivni izazovi


Rani jutarnji časovi nose srećnu konjukciju Meseca i Jupitera i povećavaju mogućnost zarade, blagostanja, apetit, i potrebu za uzivanjem. Dobro vreme za nekretnine, prodaju/ kupovinu. Sekstil Meseca i Saturna može doneti do podneva i završetak nekih sitnijih poslova koji stoje ili plaćanja računa. Potreba za emocija, ali sigurnošću veoma izražena. 


Kvadrat Meseca sa Venerom i Marsom može povećavati ljubomoru, finansijske troškove, osetljivost kroz ženske odnose, ali i povećane upale i tenzije. Može dolaziti do nerazumevanja, ali i emotivnih kriza usled brzopletosti. Čuvati se mešanja drugih, ali i zavisti! Iako ovaj dan budi plodnost, sreću, pripazite da ne preterujete sa svojim zahtevima prema drugima!



Četvrtak, 15. jun 2023. – Pazite na reči

Konjukcija Mesec Uran može doneti od početka dana histeriju, promenu planova, napetost i neočekivane obaveze. Malo se stvari mogu smirivati uz sekstil Meseca i Neptuna koji traži da slušate malo više sebe, i pratite svoj osećaj posebno ako danas budete imali neke bitne odluke. Kvadrat Merkura iz znaka Blizanaca sa Saturnom može povećavati depresiju, crne misli, ali manipulacije i laži. 

Nemojte se oslanjati previše na druge i trudite se da zaključke donosite sami! U povećanju kvarovi uredjaja, ali i osetljivost kroz papirologiju, kašnjenja, ali potpuna nerazumevanja. Posebno ako imate važan proces ili nešto potpisujete, obratite se stručnim osobama. Loš dan za davanje pozajmica, ali uzimanja kredita. Veoma osetljivo vreme za registracije vozila ili kupovinu auta. 


Može doći do napornog mentalnog rada ili problema sa okruženjem Pokušajte da se oslonite na sebe i preuzimate veću odgovornost. Opreznost jer može postojati porast prevara ili negativnog uticaja drugih( ogovaranja, nameštanja i nekorektnost). Malo ovom aspektu može pomoći polusekstil Merkur Jupiter koji može povećavati optimizam i smisao za istraživanja, a oni koji danas polažu ispite mogu imati težak put, ali na kraju i sreću, samo je bitno uložiti više truda.







Petak, 16. jun 2023.- Novosti, puno pokreta

Mesec prelazi u znak Blizance od 3:37am i pokreće puno mentalne akcije, dešavanja, novosti, putovanja i društvenih dešavanja. Iako danas može biti velikih gužvi u saobraćaju, biće pune ulice, parkovi i nekako leto možemo osećati razigranije. Kvadrat Mesec Saturn od 17:21 nosi ograničenja i veće gužve, čekanja, zakašnjenja, pa se posebno vozačima preporučuje strpljenje, a to vreme neće biti najbolje za lekarske preglede, operacije, kao i ispite. 

Večernji časovi od 21h veoma pozitivni za mlade, putovanja, emotivna upoznavanja jer Mesec i Merkur dolaze u konjukciju i nose i važne vesti, dobro raspoloženje. Sekstil Meseca i Venere nosi zaljubljivu i pozitivnu energiju idealnu za izlaske, rodjendane i proslave.



Subota, 17. jun 2023.- Saturn kreće retrogradno

Saturn sa 7 stepena kreće unazad i pridružuje se Plutonu kao druga retrogradna planeta. Saturnov uticaj u retrogradnoj fazi do 4.11.2023. ima veoma pozitivan uticaj zbog njegovog sekstila sa tranzitnim Jupiterom pa može doneti uz strpljenje, dobro rasudjivanje i planiranje period rasta, rešavanja nekih prethofnih važnih pitanja, jaku radnu etiku i dobre rezultate.

Tranzitni Merkur i Venera naćiće se u sekstilu noseći jake susrete, ali da možete imati ” moć” da svoja osećanja otvorenije pokažete, ali da se bolje izrazite kroz oblasti koje poznajete. Pozitivno vreme za prijemne ispite, učenje, putovanja, izlaske, kontakt sa rodjacima. Moguć poziv koji vas može obradovati. Posebno srećno vreme za kupovinu kozmetičkih preparata, putovanja i sve ono đto je vezano za estetiku. Pozitivan dan za veridbe, venčanja, mature i proslave.




Nedelja, 18. jun 2023.- Izazovi i iskušenja

6:38am po našem vremenu imamo Mlad Mesec na 26 stepenu znaka Blizanaca koji je dobar kao i svaka Mladina za nov početak. Iako ovaj Mlad mesec pokreće veseliju energiju, ipak opreznost i alarm kao izazov može biti kvadrat Mese/ Sunce sa planetom Neptun koja povećava razočarenje, prevare, lakomislenost, krađe, utapanja, sklonost kocki, porocima i preosetljivosti mladih na polju saobraćaja. 


U porastu strahovi, aneksioznosti. Preporuka je opreznosti sa lekovima, i preporuke ako se budete osećali loše, da se obratite stručnim licima. Porast samoubistava i skandala takodje pojačan! 


U porastu nesanice/ hronični umor, loša koncentracija, laži i podvale, ali nestanci mladih osoba. Zato budite oprezni u odnosima, jer može dolaziti do pehova i nesporazuma! Ovaj Mlad Mesec najviše će osetiti promenjivi znaci: Blizanci, Strelčevi, Ribe i Device. Ipak, ovaj Mlad mesec može pokrenuti nove ideje, kao i mogućnost da naučite nešto novo.

Ono što može spasiti stvari pod ovim veoma neprijatnim aspektom je vera, unutrašnja motivacija i svi vidovi alternativne medicine. U porastu lenjost, pa ovaj dan treba provesti sa odmorom i čuvanjem energije.

 

Budite bez bora! To je odvratno, ali to je prirodni botoks!


 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>