Region

Svet

Darko Radovanović poginuo je pre 12 godina! Tuga ne jenjava!

Pevač Darko Radovanović poginuo je pre 12 godina u saobraćajnoj nesreći! Tuga za njim ne jenjava! Muzičar je u tom periodu bio u jeku popularnosti, a iza sebe je ostavio suprugu i ćerku.

Darko Radovanović poginuo je pre 12 godina! Tuga ne jenjava! Screenshoot/Instagram




Saobraćajna nesreća u kojoj je Darko izgubio život dogodila se na obilaznici Ostružničkog mosta prema Surčinu.


Njegova supruga se od tragedije nije oglašavala ali njegov kum Milan Mitković govorio je o bolu koji oseća zbog nastradalog prijatelja. On je ranije o tome ovako govorio:




"Tog kobnog dana, Darko i ja smo bili zajedno. On je otišao s menadžerom na tezgu, a njegova supruga Marija i ja smo otišli na svadbu. Nas dvoje smo sedeli u sali i Marija mi u tom trenutku priča kako su se ona i Darko upoznali baš u tom restoranu, objašnjava mi gde je bila bina, gde su sedeli, o čemu su razgovarali i meni ubrzo zvoni telefon. Zvao me novinar i rekao da je Darko poginuo. 


Čuo je muziku, a ja sam mu rekao da ne mogu da verujem kakve sve ljudi gluposti izmišljaju, jer sam se malo pre toga razišao sa Darkom, spustio sam slušalicu. Posle deset minuta je ponovo nazvao da izjavi saučešće i kaže da je informacija tačna. To je bio šok! Neposredno pre toga, njegova žena je pričala detalje njihovog upoznavanja."








Setimo se,  11. juna 2011. godine, Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote. 

Dve porodice su zavijene u crno. Do nesreće je došlo u trenutku kada je vozač "mercedes" karavana, oko dva kilometra posle Ostružničkog mosta krenuo u preticanje šlepera, ušavši tako u traku kojom su se, takođe u "mercedesu", kretali Milošević i Darko Radovanović u pravcu Ostružnice. 


Automobilom je upravljao Milošević, a na suvozačkom mestu je sedeo pevač.


Ćerka Darka Radovanovića, nasledila je muzički talenat od oca, danas svira klavir.


Poznati Darkovi hitovi su: "Moja nevero", "Vreme da se rastaje", "Da mi je da nije", "Dukat", "Ako je do mene" - duetu sa Ivanom Selakov. Njegove kolege i danas rado pevaju ove i druge Darkove pesme.
 

Mršavljenje vam može pokvariti ovo povrće! Ne konzumirajte ga ako ste na dijeti!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>