Zadruga

Parovi

Pobednik rijalitija Zadruga 6 je Aleks Nikolić! (VIDEO)

Kako su mnogi i prognozirali, pobednik rijalitija "Zadruga 6" je Aleksandra Aleks Nikolić. Drugoplasirana je Ana Ćurčić, a trećeplasirani je Bilal Brajlović.

Pobednik rijalitija Zadruga 6 je Aleks Nikolić! (VIDEO) Screenshoot/Instagram


Treći po redu bio je Bilal Brajlović, a voditeljka Dušica Jakovljević stala je uz Aleksnadru Nikolić i Anu Ćurčić, kako bi proglasila pobednicu "Zadruge 6"."Jedna od njih dve 36,08% vaših glasova, druga ima 28,85% vaših glasova. Pobednica "Zadruge 6" koja odlazi kući sa čekom od 50.000 evra i za koju ste najviše glasali je... Pobednica je Aleksandra Nikolić" - rekla je Dušica.
 
"Osećam se fantastično, hvala svima koji su me doveli do prvog mesta, sumnjala sam da ću to biti ja, ali evo, šokirana sam." - rekla je Aleks Nikolić sa uzbuđenjem.

Kako će se izboriti sa majkom Slavenkom kada je u pitanju Filip Car, Aleks kaže:


"Pričaćemo kod kuće, naravno da ću je ubediti da je ljubav prava. Biću tu par dana, da završim neke obaveze i onda idem sama u Crikvenicu." - rekla je Nikolićeva, a na pitanje da li se seli u Crikvenicu ili ostaju u Beogradu, dodala je:"Dogovorićemo se, ali mislim da ćemo ići dole" - rekla je Aleks Nikolić.


 
 

Turski običaj da se u kafu doda so, možda vam deluje neobično ali ima svrhu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>