Region

Svet

Saradnik Mirka Rašića: Kompletna monetizacija sa jutjuba ide na račun Mirkove ćerke!

Saradnik i prijatelj Mirka Rašića, otkriva šta će biti sa jutjub kanalom. Cela priča, nažalost staje... Kompletna monetizacija sa jutjuba ide na račun Mirkove maloletne ćerke koja će sa 18 godina moći da podigne novac i iskoristi ga za fakultet i možda neku dvojku GTI-a.

Saradnik Mirka Rašića: Kompletna monetizacija sa jutjuba ide na račun Mirkove ćerke! Screenshoot/Youtube




Mirko Rašić koji je izvršio samoubistvo u hali u kojoj je radio, imao je dosta prijatelja i saradnika, jedan od njih je sada saopštio da će se ukinuti njegov jutjube kanal i da nove emisije neće biti snimane, kao i to da Mirko nije izvršio samoubistvo zbog dugova već da je nažalost imao sopstveni nemir koji je dugo nosio u sebi. Na početku video snimka on kaže:


"Došli smo do kraja, verovali smo u isti cilj."- rekao je pa nastavio:



"Ko je bio Mirko Rašić? Teško je opisati u jednoj rečenici, ali ću pokušati u kratkim crtama -automehaničar, karatista, glumac, pre svega toga sin, otac, partner, brat, drugar i saradnik. Osoba puna ljubavi za sve nas koje je okupio oko sebe... Harizma i energija koja se retko viđa. Mirko nije imao probleme, nije imao neprijatelje, ni dugove, nažalost imao je sopstveni nemir koji je dugo nosio u sebi. 







Pravac kojim se Mirko zaputio, nažalost, niko nije mogao da predvidi. Kuda neovlašćeni serviser ide dalje? On bez Mirka nema smisla. Cela priča, nažalost staje. 


Plan je da u narednom periodu objavimo klipove snimljene u aprilu ove godine, a nakon toga ćemo ići sa starim klipovima sa kanala koji je ugašen. Zašto to radimo? Zato što želimo da kompletna monetizacija sa jutjuba ide na račun njegove maloletne ćerke koja će sa 18 godina moći da podigne novac i iskoristi ga za fakultet i možda neku dvojku GTI-a. Na ovaj način želimo Mirku da se odužimo za sve divne trenutke koje smo zajedno proživeli."
- rekao je saradnik Mirka Rašića.


 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>