Zadruga

Parovi

Noćas se održalo još jedno izbacivanje iz rijalitija Zadruga 6! Četiri zadruga otišlo kući!

Noćas se održalo još jedno izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 6" i tom prilikom četiri zadruga otišlo je kući, naravno pre toga ih je ugostila Dušica Jakovljević.

Noćas se održalo još jedno izbacivanje iz rijalitija Zadruga 6! Četiri zadruga otišlo kući! Screenshoot/Youtube





Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila bivše zadrugare Mikicu Bojanića, Stefana Radića Rodnija, Erminu Pašović, Nenada Aleksića Ša i Marka Petruševića Petrućija i svi zajedno dočekali su prvu izbačenu zadrugarku Žanu Đorđević.










Voditeljka Dušica Jakovljević je sa svojim gostima Petrućijem, Rodnijem, Mikicom Bojanićem i Erminom Pašović i 20. plasiranom Žanom komentarisala 19. mesto Slađe Lazić.


"Nisam želela da izađem. Bilo bi mi lakše da sam izašla sinoć, preksinoć. Baš sam rekla Maji i Ani da sigurno idem sledeća, posbno sam znala kad sam ostala u duelu sa Zolom. Čak sam bila iznenađena kako sam ostala ovako dugo." - rekla je Slađa.

  



 




Izbačenim zadrugarima pridružio se i Miljan Vračević i tom prilikom objasnio odnos sa Anom Ćurčić:



"Ja sam bio uz nju i bio joj podršla, a ona je krenula da se druži sa Majom i Slađom. Ona je okej sa Majom koja se palapucala sa Zvezdanom. Donji dom je branio Anđelu, a lepi MIća napadao Zoricu. Svako ovde daje svoje slice za platu."

Miljanu je nakon toga stigla supruga, a on je sve vreme plakao i ljubio je.

Jao rasplakala sam se - dodala je Andrea.

 




Nakon Žane Đorđević, Slađe Lazić i Miljana Vračevića, voditeljka Ivana Šopić je ponovo ušla u Belu kuću jer je došlo vreme da još jedan zadrugar napusti velelepno imanje.

 U pitanju je Marko Marković.

"Ovo mi je repriza kao i Zadruge 2, tad sam 12. izašao. Veliki speh za mene je što sam izdržao ovoliko. Žana i ja nikoga nismo dirali i nismo nikome smetali. Ja bih radie u ovakvom odnosu bio tri meseca, nego deset u odnosu kao što su oni." - rekao je Marko.





 
 

Pavel Globa izdvaja jedan znak horoskopa za jun! Pratiće ga sreća na svim poljima!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>