Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Peca Lazić, Palčica i Ivan Dragić napustili su rijaliti Zadruga 6! (VIDEO)

Noćas se odigralo još jedno izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 6" i tom prilikom su Peca Lazić, Palčica i Ivan Dragić napustili Belu kuću.

Izbacivanje: Peca Lazić, Palčica i Ivan Dragić napustili su rijaliti Zadruga 6! (VIDEO) Screenshoot/Youtube







Predrag Lazić Peca je 25. finalista "Zadruge 6"!


"Dobro sam, drago mi je! Znao sam da ću večeras izaći, predosećao sam. Bilo bi lepo da sam u superfinalu, ali mi je da Neca ostvari neke svoje ciljeve. - rekao je Peca Lazić.


O svađama sa bratom Peca Lazić kaže:



"Neca ne štedi nikoga u kući, pa nije štedeo ni meni. Dešavale su se neke stresne situacije u kući, imao sam i ja par puta prebačaje zbog te nervoze i to. Rekao sam i danas, da mi živimo u normalnoj kući gde svi pevamo, šalimo se... Onda sam se na sve istresao. Imao sam period gde baš nisam mogao da shvatim da je neko dobronameran prema meni."









Ivan Dragić je 24. finalista Zadruge 6. Naime, on je po izlasku iz Bele kuće bio gost kod voditeljke Dušice Jakovljević.


Dragić o svom učešću kaže:

"Ljudima nikad udovoljiti, ako si sećaš da si me najavila kao fitnes trener koji želi da se oženi. Sve je funkcionisalo okej, rekao sam i danas da se kajem zbog svih turbulencija."- rekao je Ivan.


Trenutno je kako kaže "polupan" i nije siguran da li će napolju nastaviti vezu sa Sanom ali se nada da će se čuti u narednim danima.






 




Anastasija Stanojević Palčica stigla je u studio pa odmah dobila pitanje o Bilalu Brajloviću i flertu koji je imala sa njim:

"Dečko će uskoro kući. Ja nisam ništa konkretno uradila. Meni je samo čokoladica poklonjena za rođendan, ništa loše nisam uradila."


Na omotu je pisalo "P*čkice" - otkrio je Peca Lazić.


"Ja ne bih da pričam o njemu. Ja kad sam ušla prvu noć odmah mi je prišao, rekao gde ću da spavam i hteo je da mi pomogne oko hrane, ali nikad nije došlo do simpatija. Meni se samo Marko svideo i izašla sam čista kao suza." - smatra Palčica.



 
 

Pogledajte zašto ovaj sok zovu prirodni botoks u čaši! (RECEPT)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>