Ispovesti

Ljubav & Sex

Otkrila sve mračne tajne: Ispovest bivše članice benda Pussycat Dolls

Kimberli Vajt, bivša članica planetrano popularne grupe Pussycat Dolls, ispričala je u ekskluzivnom intervjuu za "The Mirror" o torturi kroz koju je godinam prolazila dok je bila u popularnom bendu.

Otkrila sve mračne tajne: Ispovest bivše članice benda Pussycat Dolls Foto: Screenshot YouTubeKimberli je u bendu bila sedam godina, a sada je otvorila dušu i ispričala kroz kakvu torturu su morale da prolaze: - - I danas se osećam kao da sam bila deo pravog vojnog kampa, a ne ženskog benda. Konstantno smo bile pod pritiskom, ne samo zbog fanova, već su nas i menadžeri stalno pritiskali da budemo još bolje. Terali su nas da budemo savršene, morale smo da stalno vežbamo i da pazimo šta jedemo. Od nas su hteli da naprave anoreksične robote - rekala je Kimberli i dodala: - Bend Pussycat Dolls je bio projekat iza kog je stajala ogromna mašinerija. Muzika je tu bila njamanje bitna, a mi smo bile pod konstantnom torturom - rekla je Vajtova, prenosi Blic. 


Međutim, uprkos svemu Kimberli je uspela da se odupre pritiscima. - Da sam slušala druge, danas ne bih ličila na sebe. Imala bih novi nos, veće grudi i veću zadnjicu...Srećom, nisam dozvolila industriji zabave da me pretvori u lutku - rekla je pevačica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari