Zadruga

Parovi

Miljana Popović i Šarmen Soraja noćas su napustile rijaliti Zadruga 6! ( VIDEO)

Miljana Popović i Šarmen Soraja noćas su zauvek napustile rijaliti "Zadruga 6" pa u studiju otvorile dušu o svom učešću ali i o ljudima sa kojima su delile životni prostor.

Miljana Popović i Šarmen Soraja noćas su napustile rijaliti Zadruga 6! ( VIDEO) Screenshoot/Youtube






Miljana Popović je 27. finalista rijalitija "Zadruga 6", a kada je stigla u studijo Dušica ju je upitala da li je iznenađena što vidi Božu:


"Je l' Boža nešto slutio? Pričali smo kog bi vratili od učesnika i svi ''Božu, Božu'' - rekla je Miljana.

Vi ste imali neke simpatije? - pitala je Dušica.

Ja jesam- rekao je Boža.

Ja sam se iznenadila da nisam dobila čestitke od Bože - rekla je Miljana.

Ja sam poslao, ali dobro, nema veze. - rekao je Boža.

Prepričaćeš mi šta je pisalo- rekla je Miljana.

Svi su napeti, čak, ljudi koji su se kao molili kad će kući što pre svojim porodicama, deluju kao da su dali gas. Konkretno Miljan, ali opet ako je uskoro kraj, ne treba ništa da te nervira- rekla je Miljana Popović.


"Meni je bilo teško zato što nisam tip žene koja krade momke drugaricama, ženama.. Kad je krenuo klip svi su već krenuli da urlaju, niko nije slušao šta mi pričamo. Zvezdan je ozbiljan manipulator, u tom momentu Zvezdan i ja pričamo on počinje da plače, on meni šapne ''obriši me'' i uzmem iz šanka salvetu i obrišem ga. Od kad je Zvezdan izašao kreću napadi na Anu, ali opet je ta žena prošla kroz teške stvari, nisam neko ko je baš grubo, grubo napadao..."




 



 




Šarmen Soraja Leoni Altman je 26. finalista rijalitija "Zadruga 6" i evo šta je ona imala da kaže o svemu:

"Ispunila mi se želja da večeras idem kući. Ja sam rekla i u početku, da ću biti ono što jesam. Nisam se nametala, nisam puno komentarisala, možda sam mogla, ali...

Svakakvih situacija je bilo u kući, nisam se nervirala, nisam ulazila ni u kakve fizičke kontakte. Primetila sam da čim popiješ kafu, popričaš, odmah se stvaraju teorije zavere. "
- rekla je Šarmen.


O Janjušu i njihovom odnosu Soraja kaže da je u početku slagala...


"Ja sam u početku slagala, nisam htela da kažem sa moje strane uopšte, ali se to saznalo kad sam ušla u Belu kuću..."


Kada je u pitanju odnos sa Matorom smatra da je sve krenulo spontano:



"To je krenulo sve spontano. Jako smo slične, tu smo se poklopile energetski, ali smo brzo ušle u bilo šta. Dopale smo se jedna drugoj, tu je bila ta neka tenzija.. Jednostavno, videli smo da je to tenzično. Ona je ušla da misli na sebe sve to, odraslim razgovorom smo rešili. Nismo ništa pričale, rekle smo da ćemo ostati u kontaktu sigurno."

"Sa Zvezdanom nije bio nikakav flert, tu sam se ja onda spr*ala da dolazim u komšiluk. A šapice je video ko je trebalo da vidi, pa je Janjuš rekao da je izbrojao tri. Bila sam i u kupaćem, moglo je da se vidi."- rekla je Šarmen.



 




 


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>