Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić želi da se opere, a sve je slagao!

Zvezdan Slavnić želi da se opere u narodu, isplivala kompletna istina! Sve je slagao! Niti se čuo sa Aninom  decom, niti video...

Zvezdan Slavnić želi da se opere, a sve je slagao! Screenshoot/Youtube




Vest je bila kako je Zvezdan Slavnić nakon diskvalifikacije posetio ćerku Ane Ćurčić, Ivu, sa kojom je ranije, kako se pričalo imao odličan odnos.


Slavnić na sve načine želi da se opere od svoji postupaka, pa je u lajvu ispričao da se video sa Aninom ćerkom Ivom, međutim prema saznanjima portala Republika, Iva se već sedam dana nalazi u Tunisu na moru, što je potvrdio i izvor blizak porodici Ćurčić.






"Nije tačno da je posetio Aninu ćerku, Iva nije u Srbiji, na letovanju je već sedam dana, u Tunisu. Zvezdan želi da se opere i ispadne brižan, kako bi što više ocrnio Anu u narodu, jer je shvatio kako ga svi gledaju... 

Niti se čuo sa njenom decom, niti video, sve je slagao, u tim lajvovima koje snimaju Zvezdan se samo pere, ali to je nemoguće."
- ispričao je izvor.


 Zvezdan je uporan u pokušajima da skine ljagu sa sebe i dokaže narodu da je Ana sve lagala, ali je, po svemu sudeći on taj koji se bavi lažima.

 

Vlaga u kući izaziva neprijatne mirise! Neutrališite je! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>