Svet

Region

Najskuplji razvod u istoriji: Dženet Džekson dobija 500 miliona dolara? FOTO

Iako se porodila pre nešto više od tri meseca, Dženet Džekson i njen suprug Visam Al Mana, odlučii su da se razvedu nakon pet godina braka, a kako strani mediji spekulišu, pop zvezda bi mogla da postane bogatija za pola miliona dolara.

Najskuplji razvod u istoriji: Dženet Džekson dobija 500 miliona dolara? FOTO Foto: Instagram/Janer JacskonNaime, predbračni ugovor koji su potpisali u kome se navodi da bi Dženet Džekson u slučaju razvoda mogla da dobije višemilionsku sumu, pod uslovom da par u braku provede pet godina i da dobiju dete. S obzirom da se par venčao 2012. godine, a pre tri meseca su postali roditelji, sve je izvesnije da će pop zvezda dobiti novac. Ipak, njen blizak prijatelj tvrid, da su ovi navodi lažni i da pevačica sigurno neće iskoristiti ova prava:

"Želim ovo da kažem kao prijatelj. Čak i ako postoji mogućnost da moja prijateljica dobije 500 miliona dolara jer je rodila dete, ona taj novac neće prihvatiti jer nije takva. Ona je karakterna osoba i nikada ne bi prihvatila isplatu. I da ste dobro informisani znali biste da u braku nije bila pet godina nego četiri godine i nekoliko meseci", napisao je prijatelj Dženet Džekson na svom Instagram profilu.
 
 

F you

A post shared by Gil Duldulao (@ghsduldulao) on

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari