Ispovesti

Ljubav & Sex

Ispovest Kendal Džener: Bila sam očajna kada sam tatu videla u haljini! FOTO

Bivši suprug Kris Džener, Brus, u toku prošle godine promenio je pol i postao žena, a njegova ćerka Kendal u ispovesti za jedan strani magazin, prisetila se trenutka kada je oca prvi put ugledala obučenog u haljinu.

Ispovest Kendal Džener: Bila sam očajna kada sam tatu videla u haljini! FOTO Foto: Instagram/Kendall JenenerIako je sada Brus, promenio potpuno lični opis i postao žena Ketlin, njegova ćerka Kendal, bila je šokirana saznanjem da je njen tata promenio pol, a najveći šok usledio je kada ga je prvi put ugledala u haljini. Mlada rijaliti zvezda bila je očajna u tom trenutku i imala je utisak da joj se čitav svet srušio: "Ustala sam se usred noći i otišla u kuhinju po čašu vode, gde sam naletela na tatu koji je bio obučen u haljinu. Nisam ga odmah prepoznala. Kad sam shvatila da je to on, uhvatio me očaj", rekla je Kendal, prenosi Blic i dodaje:

"Nalazili smo njegove lakove za nokte i perike po celoj kući, a nikada nije hteo da prizna odakle mu te ženske stvari. Zbog toga, svi smo bili uvereni da vara našu majku. Saznali smo i da je Brus često oblačio žensku odeću i u njoj šetao po kući, dok smo mi spavali", zaklučila je mlada rijaliti zvezda.
 
 

❤️

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari