Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 5. juna do 11. juna 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
 Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:
VAGA

Hrana

Kada ste promenljivog raspoloženja, upadate u statične, nervozne faze – koje između ostalog doprinose I povećanju apetita. Budite aktivniji, društveniji – to će pomoći da apetite držite pod kontrolom.

Ljubav

Izazite iz nepovoljne emotivne faze već u ponedeljak, prelaskom vaše vladarke Venere u znak Lava. Jer, to je energija koja vam odgovara I koja vas pokreće, koja čini da se vraćate sebi I da želite da na prvo mesto stavite ono što je dobro u odnosu, da uživate. Da li to znači da je ova nedelja jednostavna zauzetim Vagama? Pa, ne baš u potpunosti – biće situacija koje vas mogu itekako žacnuti, doneti na dan ili dva napetost u odnosu. Slobodne Vage – ovaj vam period odgovara – bićete primećeni I privlačiti pažnju, šarmiraćete I ostaviti odličan utisak na sve one sa kojima dođete u kontakt.

Posao

Moći ćete dobro da se organizujete, imaćete kvalitetnu komunikaciju I razumevanje sa onima sa kojima ste poslovno povezani – što je vrlo bitno, jer je pred vama nedelja sa povećanjem broja obaveza I vrlo aktivnim sektorom dogovora, sastanaka, kontakata. I pored pojačanog pritiska na vas – vi ste trenutno u fazi kada možete I umete da zablistate. Ova sedmica može doneti povećanje finansijskih priliva, možda I novac sa više strana. Gledajte da prihode pravilno rasporedite jer ste trenutno u “trošadžijskoj” fazi.

Zdravlje

Budite umereniji sa hranom, pronađite dovoljno vremena za odmor I fizičku aktivnost.

 ŠKORPIJA

Hrana

Potreba za obilnijom hranom, povećanje apetita – a slatkiši vam mogu biti posebno slaba tačka. Pokušajte da obroci budu redovni, ali umereni I sa više povrća I zeleniša.

Ljubav

I partnerska I vaša planeta su u tranzitu kroz znak Lava – što ima I svoje dobre, ali I loše strane. Dobre su što će emocije biti vruće, što će ljubav biti jaka a strasti na vrhuncu. Loše je što ovi tranziti ukazuju na to da ste sada oboje skloni da budete tvrdoglavi, dramatični, ukazuju na neki vid borbe u kojoj ćete se takmičiti čija će biti zadnja I ko je u pravu. Ono što je suština jeste da ovo nije jednostavna sedmica za vas dvoje, kao što ni vaš odnos neće biti ravna linija. Slobodne Škorpije – kod nekih poslovni segment, kod drugih društvenost I izlasci – mesta su za izuzetno zanimljiva dešavanja I ljubavne akcije.

Posao

Vaše polje karijere I poslovne aktivnosti sada dolaze dodatno u fokus, dodatno se situacija zakuvava I pred vama je vrlo aktivna nedelja sa mnogo dešavanja. Neki od vas će biti pozitivno iznenađeni promenama koje se pokreću, moguće je napredovanje ili dobijanje vama prilično važnog poslovnog projekta ili zadatka. Poslovna svakodnevica sada traži vašu veliku posvećenost I ulaganje svih snaga – jer je pred vama dodatno period koji donosi velike promene. Finansije – više novca u vašem novčaniku.

Zdravlje

Stariji pripadnici ovog znaka mogu imati manjih zdravstvenih tegoba.

 

STRELAC

Hrana

Porast apetita je evidentan, moguće je da neka neraspoloženja “lečite” hranom, posebno slatkišima. Potrebno vam je više mlečnih proizvoda, zelenog lisnatog povrća….a manje prerađevina od mesa.

Ljubav

Oni koji su slobodni imaju dodatno pred sobom izuzetno kvalitetan period – bez obzira da li je vaš glavni fokus na tome da uživate, putujete, dobro se zabavite  I organizujete “akcije” sa prijateljima….ili je vaš fokus flertovanje I “potraga” za osobom/osobama koje će vas emotivno pokrenuti. Novih emotivnih prilika će biti – ušli ste u dane strasti I vrućih emocija. Oni koji su zauzeti nemaju baš tako jednostavnu situaciju kao slobodni – Iako I kod vas ima dobre energije I pozitivnih dešavanja, postoje I džepovi nervoze koje svakodnevica donosi, kao I potreba da bolje razumete I prilagodite se jedno drugom.

Posao

Baš ta, ali poslovna svakodnevica može biti mesto I vaših najvećih dostignuća I pobeda, ali I mesto koje vam donosi pritisak, tenziju I more obaveza koje nekako čekaju baš samo na vas. Nije problem u kvalitetnim rezultatima jer njih će svakako biti – problem je u tom “putu” do rezultata – koji će u ovoj sedmici biti poprilično posut žurbom I pojačanom napetošću sa onima sa kojima najbliže sarađujete. Više povedite računa o finansijama – nešto više priliva može u vama pokrenuti želju za nekontrolisanim troškarenjem.

Zdravlje

Uglavnom stabilna zdravstvena situacija.

 

Koža vrata je najosetljivija! Oslobodite se bora na ovaj način! (VIDEO)
JARAC

Hrana

Ušli ste u period u kojem vaši apetiti mogu biti naglašeni ili sa većim oscilacijama – sve u zavisnosti od toga kako se trenutno osećate. Divno je uživati u hrani, ali vodite računa da ne preterujete.

Ljubav

Šarenolika osećanja, šarenolika raspoloženja – jedno šaltanje iz plusa u minus I obrnuto je ono što očekuje partnera I vas u sedmici koja je pred nama. Može povremeno postojati tenzija I nerazumevanje jer ne gledate na isti način neke situacije. No, svakako je da u ovoj nedelji postoji I dobar koktel razuma I osećanja, solidna komunikacija – što će pomoći da se stekne stabilnost I prevaziđu napetosti. Slobodni Jarčevi – neko vam može privući pažnju, uzburkati osećanja, učiniti da zatreperite I pomislite da ste pronašli osobu koja je baš po vašoj meri. Vaše ljubavne želje se sada mogu realizovati.

Posao

Iako ćete naletati na osobe sa kojima se u početnoj fazi nećete razumeti I uklopiti baš najbolje – zajednički interesi I obostrana sklonost da se pronađe rešenje I ostvare rezultati – dovešće do dogovora. Što se obaveza tiče – pred vama nije opuštena nedelja, pre bismo mogli da kažemo da ćete biti pritisnuti zadacima na dnevnoj bazi – ali vama su sada najvažniji rezultati – a njih će biti. Bićete nešto više okupirani finansijskim segmentom – jer, prilivi su pojačani I treba ih pravilno rasporediti.

Zdravlje

Mogući su manji problemi sa varenjem. Stariji – osetljivi zglobovi, kičma, zubi.

 

VODOLIJA

Hrana

U ovom periodu možete svoje nezadovoljstvo „daviti“ uživanjem u hrani. Ono što vam ide na ruku je povećano trošenje energije, pa ćete makar jedan deo ovog viška kalorija uspeti da izbacite kroz aktivnost

Ljubav

Ono što vas očekuje u partnerskim relacijama u narednih nedelju dana je koktel uspona I padova, vrućeg I hladnog, ljubavi I strasti koje se miksuju sa tenzijom. Vaše su misli vrlo nemirne ovih dana I kao da vam ne dozvoljavaju da se vi lično stabilizujete I uhvatite neki pravac. Odnos sa voljenom osobom sada ne može biti “zlatna sredina”, već stalno postoje varijacije, čak isključivost u nekim momentima. Ali sve te varijacije sada odnos čine živim I vrlo aktivnim. Slobodne Vodolije – Venera I Mars u vašem partnerskom polju obećavaju period sa dodatnim šansama da se ljubavno I strasno “pronađete” sa nekim.

Posao

Dok u jednom trenuku funkcionišete bez problema, lagano I opušteno, sa čak visokim nivoom pozitivne I podsticajne energije – ima I onih momenata u kojima ne znate gde ćete pre, u kojima vas svi oko vas nerviraju I u kojima ste pod pritiskom saradnika, klijenata, kolega, nadređenih. I jednostavno, takvi su dani – ne možete izbeći ni pozitivna dešavanja, ali ni tenziju. Ta tenzija baš može biti naglašena sredinom sedmice, pa u tom periodu spremite živce « na gotovs ». Finansije su trenutno nešto pojačane.

Zdravlje

Povremeno pojačan nivo stresa.

 

RIBE

Hrana

Ukoliko ste vi stabilni i bez pojačane nervoze I oscilacija – I vaša će ishrana biti u redu. U suprotnom (a to je sada itekako moguće) – imaćete promenljiv apetit I vrlo neredovnu ishranu.

Ljubav

Partner pokazuje promenljiva raspoloženja I ponašanja I uvlači vas stalno u rolerkoster dešavanja u kojem ste u jednom trenutku bliski, puni razumevanja, ljubavi I želje I dobre komunikacije…a u drugom postoji tenzija, pritisak, isključivost, ljubomora. Na vama je da ova prva, pozitivna događanja podstičete I u njima uživate, a da u drugima pokažete visok nivo razumevanja I tolerancije. Ako se partner buni zbog manjka zajedničkog vremena iz razloga vaše okupiranosti poslom – pokušajte da nešto uradite po ovom pitanju. Slobodne Ribe – u periodu ste kada treba uživati u druženju I novim poznanstvima koja dolaze.

Posao

Mars u polju poslovne svakodnevice ukazuje na to da je mesto na koje ulažete energiju baš poslovni sektor. Dodatno, ulazak Venere u ovo polje u ponedeljak – daće više prilika za zaradu, za neki vid napredovanja ili povoljne poslovne prilike. No, u svakom slučaju – ne treba očekivati smanjenje nivoa obaveza I vaše angažovanosti, naprotiv – itekako je moguće da se situacija samo zahuktava. Sa druge strane gledano – ovo je izuzetno povoljan period za ostvarivanje vaših poslovnih težnji I ambicija.

Zdravlje

Umor I preforsiranost mogu dovesti I do pada imuniteta.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>