Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 5. juna do 11. juna 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





 Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




OVAN

Hrana

Pokušajte da u ovoj nedelji ne jedete zato što ste nervozni, nemirni (ili kada ste u takvim stanjima) jer vam to može doneti probleme sa varenjem….ali i probleme sa viškom kilograma.

Ljubav

Mars je već tu, a u ponedeljak i Venera prelazi u vaše polje odmora, uživanja, ljubavi. Neki će slobodni Ovnovi na put, neki u planiranje letovanja, a svima vama sledi period u kojem ćete želeti više da se družite, budete aktivni, da uživate i opustite se. Želje su ovih dana pojačane, privlači vas suprotni pol a i vi ćete biti u centru interesovanja. Nova poznanstva i dobra energija su svakako prisutni i sada se mogu pokrenuti nove ljubavne priče. Što se tiče zauzetih – i vi biste mogli da budete aktivniji i češće u pokretu – to će vam oboma popravljati raspoloženje i pozitivno se odraziti na vašu vezu.

Posao

Lako ćemo sa prilivima kojih može biti više nego inače…..ali kako ćemo sa troškovima, koji itekako pokazuju tendenciju da budu „pušteni sa lanca“? Možete se u ovoj nedelji odlučiti za neke veće kupovine ili ulaganja novca – samo gledajte da ne preterate. Što se poslovnog dela tiče – sada je uglavnom neko redovno stanje. Sve u granicama normale. Možda nešto više obaveza ili aktivnosti nego što je uobičajeno – ali postižete. Ako radite sa novcem ili vrednosnim papirima – vodite računa o potencijalnim greškama.

Zdravlje

Manje tegobe sa stomakom. Stariji – krvni sudovi, pritisak.

 



BIK

Hrana

Kvalitetni i raznovrsni obroci. Više žitarica, više mlečnih proizvoda, naročito mladog sira i kefira. Iako niste neki ljubitelj ribe, potrudite se da je makar povremeno imate na trpezi.

Ljubav

Porodični segment će zahtevati svu vašu pažnju….i odvlačiti vam dobar deo energije. Oni Bikovi koji su u braku ili žive zajedno mogu imati veće oscilacije i promenljiva raspoloženja. Oni koji su u vezama će proći  jednostavnije, ali suština je da u partnerstvima postoji napetost – koja može odlaziti i kroz jačanje strasti, ali može donositi i povremene tenzične momente. Što se tiče slobodnih – kontakata sa suprotnim polom ima, ali pozicije planeta ne obećavaju stabilne ljubavne početke. Nešto što može početi kao jaka zaljubljenost – lako će se kroz vreme pretvoriti u neki vid suprotstavljanja, borbe, odmeravanja snaga.

Posao

Novac kao da vam samo prolazi kroz prste ovih dana, a izvesno je da vas očekuje i povećanje troškova vezanih za dom (možda neko renoviranje ili kupovina) ili za članove porodice. No, zato se nekima od vas sada može otvoriti prostor za dodatnu zaradu ili manje, neplanirane prilive. Što se poslovnog dela tiče – dani su šareni. Kao što neki donose mirno, čak pomalo dosadno funkcionisanje i otaljavanje standarnih obaveza, tako ima i onih u kojima je nervoza nešto pojačana i kolegijalno okruženje napeto.

Zdravlje

Osetljivo grlo i koža.

 



BLIZANCI

Hrana

Ili ćete jesti na nervnoj bazi, ili ćete preskakati obroke, u potpunosti zaboravljajući na hranu. Niti jedno niti drugo vam ne ide u prilog. Pokušajte da uradite nešto po ovom pitanju.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom varira. Čas ste ispunjeni pozitivnom energijom i vrlo aktivni, a čas statični, nervozni i naporni jedno drugom. Da bi ovog pozitivnog dela bilo više – potrebno vam je da izađete iz ustaljene svakodnevice, da promenite rutinu, da izađete, družite se sa zajedničkim prijateljima, možda otputujete negde ili se makar bacite na planiranje letovanja i godišnjeg odmora. Zajedničke aktivnosti popravljaće vam raspoloženje. Što se tiče slobodnih – privlačite zainteresovane poglede, ali i vas mame i intrigiraju neke osobe. Period je odličan za nova poznanstva, ali i za mnogo druženja i provoda.

Posao

Aktivna nedelja je pred vama. Količina obaveza će biti veća nego inače, a sa druge strane – rokovi za završetak su vrlo tesni i bićete primorani da žurite. Pokušajte da se dobro organizujete i racionalno odredite prioritete – jer ako budete skakali sa jedne obaveze na drugu ili pak pokušavali da više stvari radite istovremeno – moguće su greške. Papirološka i administrativna pitanja mogu vam zakomplikovati već ionako napete dane. Što se finansija tiče – imate osećaj da presipate iz šupljeg u prazno.

Zdravlje

Osetljivost respiratornih organa. Alergije.

 

Krasula je drvo novca, a da bude naprednija potrebna su vam samo dva sastojka!









RAK

Hrana

Okruženost bliskim osobama i dragim ljudima vam pojačava apetit. Ipak, u ovoj sedmici makar izbegnite da uzimate obilnije obroke u večernjim satima.

Ljubav

Središnji deo nedelje može doneti napetost u partnerskim odnosima. Manjak vremena a višak nervoze negativno će uticati i na partnera i na vas, pa su u tom periodu moguće manje ili veće tenzije, lošija komunikacija, pa čak i to da se oboje na kratko povučete i ućutite. Gledajte da u ovim danima (sreda, četvrtak, petak) bolje čujete i više razumete jedno drugo. Slobodni Rakovi – period nije savršen za stabilne ljubavne početke, ali je zato izuzetno dobar za sve vidove druženja, zabave, društvenosti. Novo poznanstvo ili kontakt preko društvenih mreža može biti zanimljiv, ali mu treba vremena da se razvije.

Posao

Na trenutak će izgledati kao da ćete nešto uspeti da rešite ili realizujete očas posla – a onda će situacija početi da se komplikuje. Neko će zakazati – bilo vi, bilo druge osobe, doći će do otežanja u komunikaciji ukoliko su dogovori u pitanju, a ukoliko su za završetak bitni neki papiri ili dozvola – nešto će faliti da bi dokumentacija bila kompletna. Nemojte biti iznenađeni ako se sve prolongira za narednu sedmicu. Generalno gledano – sedmica koja kao da vam ne dozvoljava lagano i opušteno funkcionisanje.

Zdravlje

Moguće su stomačne tegobe.

 



LAV

Hrana

Nemojte zbog manjka vremena zaboravljati da jedete redovno ili glad zavaravati  brzom hranom. Potrebni su vam uravnoteženi obroci I više jela “na kašiku”. Takođe – hidratacija neka bude pojačana.

Ljubav

Ulazak Venere u vaš znak doneće jednu mekšu notu, olakšati komunikaciju sa voljenom osobom I pomoći da se eventualni problemi lakše reše. To ne znači da je pred vama mirna nedelja  – neke obostrane provokacijice I podbadanja mogu postojati, ali će se sa njima izaći na kraj. Jer ipak – strasti su sada između vas dvoje vruće i vuku vas jedno ka drugom. Slobodni Lavovi su pod odličnom energijom – bilo da im je na pameti samo uživanje I provod, izlasci I druženje….ili im je na pameti osvajanje I ljubav. U svakom slučaju – flertovaćete I zabaviti se…..a možda se pokrene I neka lepa letnja priča.

Posao

Uz borbenost I energiju koju pokazuje Mars koji je već u vašem znaku, od ponedeljka dobijate I dašak srećnih okolnosti I lepih dešavanja koje donosi Venera. Vaša želja za napredovanjem I dokazivanjem daće rezultate – jer slede vam priznanja I ostvarenja – nekom kroz finansijski deo, nekom kroz pohvale ili unapređenja, nekom kroz ostvarivanje dobrih dogovora ili dobrih poslova. Doduše, neće ova sedmica proći bez tenzije, jer oni sa kojima ste u kontaktu donose vam nervozu I stres.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, veće oscilacije pritiska.

 




DEVICA

Hrana

Komplikovani dani prete da vas energetski iscede, ali se vi ne date tek tako lako. Trudićete se da i ove nedelje održavate potreban balans I nastavite sa zdravijim navikama koje ste počeli da primenjujete.

Ljubav

Mnogo nervoze I dilema je trenutno prisutno kod vas – tenzija koju nosite zbog okupiranosti poslovnim ili porodičnim sektorom, oko novca ili čak neki vid sumnje u partnera ili sam odnos – mogu itekako uticati na odnos sa voljenom osobom. U ovoj nedelji postoji I prostor za lepa dešavanja između vas dvoje, za dogovore I planove – pa bi bilo dobro da se više fokusirate na ovu stranu. Slobodne Device – Venera I Mars u polju tajni I podsvesti mogu neke od vas usmeriti u pravcu vrlo strasnog, ali tajnog odnosa. Novi kontakti vam svakako idu kroz druženja, društvene mreže, putovanja I izlaske.

Posao

Poslovni sektor možda u ovom periodu nije najmirnije I najstabilnije mesto – ali vam ipak donosi dobre rezultate I pozitivne promene. No, I pored solidne situacije – vi možete biti preopterećeni radnom svakodnevicom I organizacijom iste, nekim vidom pritiska koji postoji na vas na dnevnoj bazi, a moguće je da jedan deo pritiska stvarate sami sebi. Pokušajte da se ne opterećujete svakim detaljem, kao ni pitanjima tipa “šta bi bilo kad bi bilo”. Finansijski sektor je dobar, prilivi su veći nego inače.

Zdravlje

Tražite način da se opustite. I mentalno i fizički.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>