Region

Svet

Region

Domaća serija Poseta, zasnovana na istinitim događajima!

Domaća serija "Poseta", zasnovana je na istinitim događajima! Reč je o četiri priče, "Reka", "Plen", "Požar" i "Beton". Glumačku ekipu čini preko 100 glumaca iz čitavog eks-ju regiona.

Domaća serija Poseta, zasnovana na istinitim događajima! Foto: kinopolis/instagram






Serija Poseta:

Reč je o četiri priče, "Reka", "Plen", "Požar" i "Beton" i svaka od po četiri epizode, zasnovane na stvarnim događajima, o četvoro različitih ljudi koji u istražnom zatvoru čekaju da budu pušteni ili da im se sudi.. 



Iako je na prvi pogled priča smeštena u klasičan kriminalističko istražni okvir, serija govori o autentičnim ljudskim sudbinama, uglavnom običnih ljudi, bliskih publici, što kod publike izaziva veliki potencijal za identifikacijom.

 

Limuntus čisti i odmašćuje bolje nego soda bikarbona!



Kreator serije je Veljko Mićunović, koji potpisuje i režiju priča "Reka" i "Beton". 

Uroš Tomić je režirao "Požar", a Mina Đukić "Plen". 


Scenaristi su Vlada Simić i Mina Đukić. Producenti su Aleksandar Protić i Veljko Mićunović, a direktori fotografije Dušan Grubin i Miloš Jaćimović.



Glumačku ekipu čini preko 100 glumaca iz čitavog eks-ju regiona:



Boris Isaković, Luka Grbić, Ozren Grabarić, Krešimir Mikić, Ksenija Marinković, Izudin Bajrović, Miloš Timotijević, Uliks Fehmiu, Ivana Vuković, Snežana Bogdanović, Nikola Ristanovski, Anita Ognjanović, Matija Vastl, Kamka Točinovska, Leon Lučev, Gordana Boban, Nikola Rakočević, Dragan Despot, Ljuba Bandović, Nataša Šolak, Stefan Vukić, Radoš Bajić, Vahid Džanković, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković...




Serija će se emitovati na kanalu Super Star.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>