Zadruga

Parovi

Nominacije su iznenadile učesnike rijalitija Zadruga 6! (VIDEO)

U toku prošle noći, nominacije  su iznenadile učesnike rijalitija "Zadruga 6"! Zadrugari su birali između  Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Nominacije su iznenadile učesnike rijalitija Zadruga 6! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Prva je nominovala Aleks Nikolić:



"Matora i ja se poznajemo još pre mog ulaska u Zadrugu, ona je gradska faca na koju su mnogi muškarci ljubomorni. Nikada nismo bile bliske kao ove sezone, spontano smo se zbližile i osetim da mi misli dobro. Ona je ta osoba kojoj se ljudi poveravaju i ona na kraju kaže. Obnovile su sinoć odnos, Anita je ubukla onu njenu crnu haljinu koju Matora voli. 


Anita je prelepa, ali možda nije sazrela dovoljno. Matora je porekla da ništa više neće biti sa Anitom. Matoroj je Anita privlačna, prija joj se*s sa njom, ali ja znam da Matora nema emociju prema Aniti, odgovara joj ta veza jer je bez obaveza. Matora iskreno voli i poštuje Mikicu, pomaže svima, jako je kreativna i pomaže u zadacima."
- rekla je Aleks, pa nastavila:



"Anita je po meni najlepša i najzgodnija, prirodno lepa i ima dosta kvaliteta. Izglasana je i za najsposobniju, a to je dokazala i sinoć. Družile smo se jedno vreme dok ja nisam videla neke njene kontradiktornosti. Udaljila sam se od nje da bih je možda dozvala pameti jer sam pričala i pričala. Mislim da ni u koga nije bila iskreno zaljubljena ove sezone, uključujem i Matoru. Jako mlada je postala majka i možda je željna svega. Šta god da mi treba ona je tu, tako i ja njoj. Ide od jedne, do druge, treće i četvrte drugarice. Sinoć me je jako iznerviralo, da bi ona udovoljila Matoroj, svi su se razgrabili za piće, a Anita je pre toga imala deset piva i ja je pitam za jedno, i ona kao ne jer mora da da Matoroj."




Posle Aleks ustao je Janjuš da bi prokomentarisao nominacije:

"Nemam ništa pohvalo da kažem za Anitu, a imam pohvalno u odnosu sa mnom. Nikad me nije uvredila i odbrusila kao što bi neki kad im kažeš realne stvari. Jako je loše stvari radila, pokazala je neke stavri koje sam uvek goovrio da neko od 20 godina ima pravo da se zaljubi, zavoli, pogreši, da se ibruka, a ona je bviše puta u mesec dana pokazala svoju lošu stranu. Ne priliče tako zgovnoj i lepoj devojci da je pamte po tim stvarima. NIje se lepo pokazala, ali eto. 


Ona i Matora nemaju dva posto perspektive i stvarno mi nisu jasne. Njih interesuje samo se*s. Anita ne može bez se*sa da izdrži, fali joj. Ona ima ekstremni nagon i ne može da izdrži, lako ju je iskoristiti. O Matorinim ljubavnim odnosima, pa njoj ne verujem ništa. Ona bi je*ala muvu, ona ne je*e sistem i takva je osoba. Boli nju ku*ac za sve u suštini. Opet Anita je jako vredna i treba da iskoristi tu dobru osobinu, značiće joj u životu. Matoru ne mogu da pošaljem u izolaciju, voleo bih da nam odnos ostane ovakav, šaljem Anitu."
- rekao je Marko Janjušević Janjuš.



 




Usledile su i ostale nominacije:










 


Zbog kršenja pravila Petrući je direktno posalt u izolaciju, a odlukom zadrugara sa njim će se biti i Anita Stanojlović

Darko Tanasijević podigao je DJ Tamaris, Šarmen Soraju Leoni Altman, Bojana Simića i Pecu Lazića, a zatim je otkrio ko je od njih osvojio najmanje simpatija publike i ko će se boriti za opstanak:

Boki kroki - rekao je Darko.

Učesnici rijalitija "Zadruga 6" ni ne slute šta ih sve čeka u narednih sedam dana. 

Veliko superfinale "Zadruge 6" zakazano je za 8. jun 2023. godine u 21 čas.
 

Omekšivač za veš ima i druge namene! Oduševićete se šta sve možete sa njim!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>