Ostalo

Sme�no

Omekšivač za veš ima i druge namene! Oduševićete se šta sve možete sa njim!

Omekšivač za veš ima i druge namene, sem one osnovne da vam garderoba posle pranja lepo miriše i bude mekana! Oduševićete se šta sve još možete sa njim da uradite!

Omekšivač za veš ima i druge namene! Oduševićete se šta sve možete sa njim! Svet Plus

Britanska influenserka Mrs. Hinch je otkrila kako sa omekšivačem pere kuhinjsku sudoperu. Sudopera nakon toga blista i miriše na opran veš. 

Sudoperu prvo zapušiti i u nju sipati dva čepa omiljenog omekšivača, zatim iz kuvala za vodu dodajte i vruću vodu. Ako nemate kuvalo, neka vam voda provri u džezvi.


"Omekšivač ostavite da deluje četiri sata, pustite vodu iz sudopere i sunđerom očistite ako je ostalo prljavštine"- savetuje Mrs. Hinch.

Jedna osoba je na Tik Toku otkrila kako je omekšivač savršen za prašnjave i prljave radijatore.

Ona razmuti omekšivač u toloj vodi i zatim sunđerom briše radijatore.

Radijatori zaista izgledaju kao novi!

 

Italijansko testo za picu! Ovo je definitivno najbolji recept!Još jedna korisnica Tik Toka ima savet sa omekšivačem. Ona ga koristi za brisanje prašine sa lajsni na vratima ili prozorima.

Sipajte malo omekšivača na krpu i prebrišite, omekšivač će sprečiti da se opet brzo skupi prašina – kaže ona.


Dosta njih tvrdi da kupatilo savršeno miriše ako čep omekšivača sipate u kazanče/vodokotlić. Svaki put kada pustite vodu, celo kupatilo zamiriše.


Tu je i pranje staza ili manjih tepiha omekšivačem.

Za najbolji efekat preporučuje se pranje tepiha u penušavoj kupki, a zatim dodavanje malo omekšivača koji ostavite da deluje oko pola sata pre nego što ga isperete.
 

Prirodan način za prehranu biljaka! Poboljšaće rast i cvetanje! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>